מתהפכת במיטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתהפכת במיטה
    ריקי
    26/02/2010

שלום,
    הבת שלי בת שבעה חודשים ומהרגע שלמדה להתגלגל אני מתקשה להשכיב אותה לישון. העניין הוא כזה- אני מניחה אותה על הגב והיא ישר מתהפכת ונעמדת על ארבע. אתמול לקח לי שעתיים להרדים אותה כשבסוף הרדמתי אותה בעגלה שלה. ניסיתי לשים לה את הספוגים האלה שאמורים להחזיק אותה אבל היא לא רואה אותם ממטר.... היא פשוט מתגלגלת מעליהם. אז אני בבעיה פה, לא יודעת איך לגרום לה להירדם על הגב. היום גם שמתי לב שהיא התגלגלה מתוך שינה עם הפנים בתוך המזרון, אז הפכתי אותה חזרה. לא יודעת מה לעשות עם זה, אם תוכלו לעזור לי זה יהיה מעולה!

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתהפכת במיטה

הוספת תגובה

• ??

ריקי
    26/02/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לריקי

דבי גרוס דולב
    27/02/2010

הי ריקי
    לצערי אין הרבה שניתן לעשות,זהו שלב בהתפתחות בו התינוק חש שהוא רוצה לממש את היכולות שלו ומתהפך גם כשאנחנו לא מעוניינים בזה. צריך רק להמשיך ולנסות להרדים ולזכור שאין אנו יכולים לשלוט בתהליכים אלה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו