מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בתי בת 3 וחצי חודשיםלינוי02/03/2010
שלום שמי לינוי יש לי ילדה בת 3 וחצי חודשים שמה רז
כאשר רז נולדה היא היתה לא רגועה היא תמיד היתה בוכה וצורחת לא משנה מה הינו עושים עם זה על הידים אם זה על הבטן בשכיבה על הגב בכל מצב היא היתה בוכה אבל כאשר היתי סמה אותה במיטה על כרית שלנו היא היתה נרגעת והולכת לישון היא לא אהבה את האמבטיה של העגלה ולא רצתה סלקל היא רצתה רק טיולון רק כך יכולתי לצאת איתה לסידורים וכו והיא היתה רגוע ומחייך ועד היום אני שמה אותה רק על הטיולון הטיולון במצה שכיבה אבל לא במצה שכיבה לגמרי הוא חצי שכיבה הוא בין שכיבה לישביה באמצע ושאלתי היא כזאת
האם אני עושה לה נזק בזה שאני משכיבה אותה לישון עם כרית ושאני שמה אותה בטיולון בגיל כזה??
נ.ב
כיום היא מוכנה להיות על הגב וממש טיפה על הבטן עם זה היא עושה לי קצט בלגן
רק בלילה היא רוצה כרית עם אני לא שמה לה כרית היא לא הולכת לישון עם יש לה כרית היא ישנה 6 שעות רצוף וביום שאני יוצאת זה רק טיולון ניסיתי שוב סל קל וכו והיא עדין לא רגועה למרות שהיתעקשתי זה היה סיוט!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
לינוי02/03/2010זה תמונה של הטיולון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לינוי02/03/2010זה תמונה של הטיולון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ללינוי
אורנה עטאר02/03/2010לינוי שלום,
בגילה רצוי שהיא תשכב על משטח שאיננו נטוי. גם שכיבה על כרית וגם שכיבה בסלקל או בטיולון היא שכיבה בהטייה ואלו מעודדים מתח שרירי מיותר ויכולים לשבש התפתחות מוטורית תקינה.
אני שהעזרים האלו מקלים עליכם ועליה אך יש צורך לבדוק בצורה מעמיקה יותר למה היא נרגעת עם כרית ובטיולון ולהציע לכם דרכים חלופות שלא נעזרות במשטחים מוטים. את גם מספרת שיש לה קושי לשכב על הבטן ובנוסף לשהייה במשטח מוטה אני כן הייתי שוקלת שמדריכה להתפתחות תינוקות תראה אותה ותתן לכם הדרכה להרגעה בדרכים אחרות ולשפר את השכיבה על הבטן בגילה.
בברכה,
אורנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)