שינת יום אצל בן חצי שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינת יום אצל בן חצי שנה
    קרן
    02/03/2010

שלום רב!
    אני מאוד מוטרדת... ילדי בן 6 חודשים נמצא אצל מטפלת כמעט חודשיים , בכל הזמן הזה שהוא אצלה הוא בקושי ישן במהלך היום , כאשר מגיע סוף השבוע או יום בו אני נשארת איתו בבית או לחילופין הסבתא הוא ישן לפחות 3 פעמים ביום (חוץ משנת הלילה) בין 45 דקות לשעה וחצי אציין גם שהוא לא ישן לילה רצוף הוא מתעורר ב23:00 לאכול ו ב05:30 לעשות קקי ונקדם עד 06:30 בבוקר
    איני מבינה מדוע במהלך כל השבוע אצל המטפלת הוא בקושי ישן, רבע שעה חצי שעה ופעם בכמה ימים שעה , אין לו שיגרת שינה אצלה...הדבר מדאיג אותי כי בסך הכל עושה רושם שהיא מפעילה אותו ומטפלת בו כראוי(או שאני טועה...) הלול שלו נמצא אצלה ואין סיבה שלא יהיה לו שם נח, בדקתי את כל הדברים ואני לא מוצאת סיבה והדבר כבר יותר ממדאיג הוא מגיע איתי הביתה אחה"צ נודניק ועייף וככה לא ניתן להמשיך, אשמח לדעה מקצועית בעניין וכמובן המלצה
    תודה רבה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינת יום אצל בן חצי שנה

הוספת תגובה

• אשמח למענה

קרן
    03/03/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינה

שירי קאשי
    06/03/2010

הי קרן,
    בהחלט קשה לדעת מרחוק (גם לי וגם לך) כיצד מתנהל יומו וכיצד הוא הולך לישון אצל המטפלת. חשוב לתחקר אותה לגבי הפעילות והאופן שבו היא משכיבה אותו ולנסות לעזור לה לדמות את התהליך למה שקורה בבית. אם ההרדמה בבית כוללת הרדמה על הידיים, יתכן שקשה לו להרדם אצל משהו אחר וכמובן יכולות להיות סיבות רבות אחרות שמקשות עליו. לגבי הטיפול הכללי של המטפלת תמיד (גם כשהכל טוב) צריך לפתוח עיניים ולהשתמש בהרבה אינטואיציה טובה לגבי אושרו של הילד אצלה. אם אינכם מגיעים לתוצאות אפשר לנסות להשכיבו לישון לאחר שרוקדים איתו, לאחר עיסוי וכדומה. מגע ותנועה עוזרים לשחרר מתח מהגוף ועוזרים בשינה עמוקה ואיכותית יותר. אפשרות נוספת היא הרדמות בטיול בעגלה. ישנם תינוקות רבים שהאויר בחוץ תורם להרדמות עמוקה יותר. מעבר לכך זה רק עניין של ברור, ניסוי ותהייה עד שתגיעו לתוצאות.

בברכה,
    שירי קאשי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו