מודאגת מאוד........................

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת מאוד........................
    אתי
    17/03/2010

שלום,
    בתי המקסימה בת 8 חודש היא לא אוהבת להיות על הבטן בכלל, כמובן שאינה מתהפכת ואינה
    זוחלת, היא מטופלת בפזיוטריפה פעם בשבוע, אך לצערי הרב היא לא משתפת פעולה כ"כ.
    אני כ"כ כ"כ לחוצה ומודאגת, מה יהיה? היא אוהבת להיות בתנוחה ישיבה ומדאיג אותי שהיא
    תדלג על הזחילה וישר תתחיל לשבת (לעומת בני שהיה בגילה בגיל 8 חודש הוא כבר עמד על 4)
    מה ההשלכות לכך? והאם אני באמת צריכה להיות לחוצה מכך?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת מאוד........................

הוספת תגובה

• תגובה לאתי

אורנה עטאר
    17/03/2010

אתי שלום,
    אכן בתך נמצאת בעיכוב התפתחותי ויש צורך לטפל בה בהקדם האפשרי. ההשלכות של דילוג על שלבי התפתחות הן רבות וילווה אותה כל חייה. בגיל 8 חודשים אין מה לוותר ויש פשוט למצוא את הדרך המתאימה להכיר לה את הבטן, התהפכויות, זחילה וכו'.
    אני מאוד ממליצה לשקול טיפול אצל מדריכה להתפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון". יש לנו את הכלים והניסיון לעבוד עם בתך כך שתהיה השתפרות משמעותית בהתפתחות שלה וכל זאת תוך כדי תרגילים מהנים ומציאת כל דרך כל שבתך תשתף פעולה.

את מוזמנת לדבר איתי בטלפון בנושא.
    בברכה,
    אורנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו