מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוות דעת בבקשה...יפעת17/03/2010
שלום,
ביתי,בת חמישה וחצי חודשים,החלה לאחרונה במנהג לא מובן.החל מהשעה שש בערב היא מתחילה לקטר.פשוט לקטר.משהו בין מלמול תינוקי לתחילתו של בכי.
היא מתעוררת בשעה שמונה בבוקר לאחר 11 שעות שינה רצופות.לאחר הבקבוק של הבוקר היא חוזרת לישון לעוד שעה.
בהמשך היום בסביבות השעה 12 בצהריים היא ישנה עוד 40 דקות-שעה בעגלה,כשאני מסתובבת.
בשעה שלוש וחצי ,לאחר האכלת מוצקים+בקבוק היר נרדמת וישנה עד חמש אחר הצהרים.
כל הפירוט המייגע היה בכדי להבהיר שהיא אכן ישנה ואוכלת ולכן לא ברור לי מדוע בשעה שש בערב היא מתחילה לקטר.היא לא אמורה להיות עייפה(קמה שעה לפני...)שבעה, ואמורה להיות מאוד מרוצה.
ברצוני לציין כי התופעה החדשה קיימת כבר שבוע ואני מעט אובדת עצות.
האם מדובר בעייפות?אני ממש לא הייתי רוצה להשכיב אותה לישון בשעה שש בערב...אמצע היום...(היא הולכת לישון בסביבות שמונה וחצי בערב באופן קבוע).ואם לא מדובר בעייפות אז מה העניין?כלום לא מניח את דעתה.האם משהו מטריד אותה?שיניים?אוזניים?(לא...בנסיונותיי להבין מה הסיבה לקחתי אותה לבדיקת רופא מחשש שמשהו מציק לה)היא חצי בוכה חצי צוחקת החל משעה זו....אשמח לחוות דעת...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכי
שירי קאשי18/03/2010הי יפעת,
מרוחוק ודאי שלא ניתן לדעת מה מציק לה ולצערי במקרים אלו גם מקרוב זה לא תמיד ברור. את יכולה יום אחד לנסות להשכיבה לישון על מנת לברר האם מדובר בעייפות (למרות שאכן נראה כי ישנה מספיק). זה בהחלט יכול גם להיות התחלה של שיניים. יש נטייה לכאבי השיניים להתגבר בשעות הערב. כאבים אלו יכולים להתחיל ולהופיע גם זמן רב לפני שהשן ממש מבצבצת. במקרה זה תוכלי לדעת רק בדיעבד שאכן היא צימחה שיניים. במקרים הללו רק ניסוי ותהיה יכולים להובילך לפתרון, או שזה יחלוף מעצמו.
בברכה,
שירי קאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלק מהיתפתחות
מכירה את זה08/04/2010בגיל הזה הם בודקים את הקול שלהם ואוהבים למלמל בקול רם, יכול להיות שהיא
מה שנקרא "מקשקשת" לעצמה ובכך בודקת את עוצמות הקול שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)