מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משתוללת אחרי אמבטיהסיון18/03/2010
שלום רב,
בתי המתוקה בת 5.5 חודשים.
אני עושה לה עיסוי אחרי אמבטיה כבר מאז היותה בת כחודשיים. עד לא מזמן היא נהנתה מזה.
לאחרונה התחילה להיות מאוד פעילה על הבטן ורוצה להיות רק על הבטן (וטוב שכך), ולכן ברגע שמשכיבים אותה על הגב (בעיקר אחרי האמבטיה) היא מתהפכת ומתחילה להשתולל (להסתובב ולזוז לכל הכיוונים).
אני מאוד נהנת ממנה שהיא ככה, אבל מצד שני רוצה שהיא תבין שאחרי אמבטיה הולכים לישון (יש מוזיקה נעימה ואור מעומעם).
שאלתי היא:
* האם לוותר על העיסוי? (כי אני פשוט לא מצליחה)
* האם לנסות ו"לרסן" את ההתלהבות שלה או לתת לה להשתולל?
תודה מראש,
סיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי סיוון
מירי19/03/2010אני לא מתיימרת להיות מומחית, אבל מנסיוני אני רוצה להתייחס לעניין העיסוי-
אם תינוק אינו מעוניין בעיסוי-פשוט צריך להפסיק. זו אמורה להיות פעולת גומלין שבה 2 הצדדים משתפים פעולה ומתקשרים, ברגע שהעיסוי אינו מהנה לתינוק הפעילות שמטרתה להרגיע אינה יעילה ולכן לא כדאי להמשיך. השתדלי לנגב ולהלביש אותה במהירות אחרי האמבטיה, דאגי למספיק חימום בחדר. אפשר לשים מוזיקה מרגיעה ברקע/לשיר לה/לתת לה לתפוס ביד בצעצוע מעניין שתתעסק בו בזמן שאת מטפלת בה. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לסיון
דבי גרוס דולב20/03/2010הי סיון
אין שום דבר חריג או בעייתי בהתנהגות שתיארת, כך שאין צורךל שנות כלום, במיוחד לאור העובדה שהדבר לא פוגע באיכות החיים שלכם.
בברכה
דבי גרוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)