משתוללת אחרי אמבטיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משתוללת אחרי אמבטיה
    סיון
    18/03/2010

שלום רב,

בתי המתוקה בת 5.5 חודשים.
    אני עושה לה עיסוי אחרי אמבטיה כבר מאז היותה בת כחודשיים. עד לא מזמן היא נהנתה מזה.
    לאחרונה התחילה להיות מאוד פעילה על הבטן ורוצה להיות רק על הבטן (וטוב שכך), ולכן ברגע שמשכיבים אותה על הגב (בעיקר אחרי האמבטיה) היא מתהפכת ומתחילה להשתולל (להסתובב ולזוז לכל הכיוונים).
    אני מאוד נהנת ממנה שהיא ככה, אבל מצד שני רוצה שהיא תבין שאחרי אמבטיה הולכים לישון (יש מוזיקה נעימה ואור מעומעם).
    שאלתי היא:
    * האם לוותר על העיסוי? (כי אני פשוט לא מצליחה)
    * האם לנסות ו"לרסן" את ההתלהבות שלה או לתת לה להשתולל?

תודה מראש,
    סיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משתוללת אחרי אמבטיה

הוספת תגובה

• הי סיוון

מירי
    19/03/2010

אני לא מתיימרת להיות מומחית, אבל מנסיוני אני רוצה להתייחס לעניין העיסוי-
    אם תינוק אינו מעוניין בעיסוי-פשוט צריך להפסיק. זו אמורה להיות פעולת גומלין שבה 2 הצדדים משתפים פעולה ומתקשרים, ברגע שהעיסוי אינו מהנה לתינוק הפעילות שמטרתה להרגיע אינה יעילה ולכן לא כדאי להמשיך. השתדלי לנגב ולהלביש אותה במהירות אחרי האמבטיה, דאגי למספיק חימום בחדר. אפשר לשים מוזיקה מרגיעה ברקע/לשיר לה/לתת לה לתפוס ביד בצעצוע מעניין שתתעסק בו בזמן שאת מטפלת בה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לסיון

דבי גרוס דולב
    20/03/2010

הי סיון
    אין שום דבר חריג או בעייתי בהתנהגות שתיארת, כך שאין צורךל שנות כלום, במיוחד לאור העובדה שהדבר לא פוגע באיכות החיים שלכם.
    בברכה
    דבי גרוס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו