חודשיים ללא חיוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חודשיים ללא חיוך
    זוהר
    23/03/2010

שלום,
    בני בן חודשיים, נולד בשבוע 37+1 במשקל 3.5 ק"ג ועולה יפה במשקל. אני מודאגת כי עושה רושם שהוא לרוב בוהה ואינו יוצר קשר עין, לא עוקב אחרי דברים זזים. הוא אינו מחייך בתגובה לחיוך שלי, אבל מחייך לעצמו. האם אכן יש כבר סיבה לדאגה? מה ניתן לבדוק בשלב זה?
    תודה רבה על העזרה,.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חודשיים ללא חיוך

הוספת תגובה

• הי זוהר

עירית
    23/03/2010

אני אמא כמוך לתינוק בן 4 חודשים, הילד שלי לא עקב אחרי חפצים עד גיל 3 חודשים וכעת הוא עוקב יפה, כמו כן גם קשר העין שלו היה לוקה בחסר והוא לרוב לא היה קיים, אך עם הרבה עבודה שירים דיבור (מאוד קרוב לעיניים) כל זאת ע"מ לתפוס לו את המבט, בשבועיים האחרונים הוא השתפר, לא יכוטלה להגיד שבמאה אחוז, אבל הוא השתפר...אני מקווה שעודדתי אותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לזוהר

דבי גרוס דולב
    23/03/2010

הי זוהר
    יש מצבים בהם תינוק עדיין אינו יוצר קשר עין ולא מחייך בגיל זה וזה נורמלי אבל על מנת להיות שקטה, כדאי שרופא ילדים או איש מקצוע אחר יראה את בנך, שכן אני לא יכולה לתת הערכה חד משמעית ללא היכרות.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו