שאךה רטרואקטיבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאךה רטרואקטיבית
    מיכל
    23/03/2010

בתי בת שישה וחצי חודשים
    בתחילת חייה הייתה עם רצועות פאבליק
    עכשיו הכל תקין וגם היה לה טרטקוליס אך לאחר עבודה עם פיזוטרפיסטית הכל בסדר
    בתחילת חייה כמו שאמרתי הייתי נוהגת להושיב אותה בטרמפוליה לאורך שעות עם הרצועות פאבליק
    היום בכלל לא והרבה על הבטן-היא כבר זוחלת מעט
    האם עשיתי נזק בלתי הפיך???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאךה רטרואקטיבית

הוספת תגובה

• תגובה למיכל

דבי גרוס דולב
    23/03/2010

הי מיכל
    קשה לי לדעת,ללא היכרות, את מצבה ההתפתחותי של ביתך ואת התקדמותה המוטורית ולכן אם נגרם נזק.
    מה שיש לצפות בגיל זה הוא התהפכויות חופשיות וסימני זחילה. אם כל הסימנים האלה קיימים זה טוב אבל יחד עם זאת יכולות להיות השפעות לא נראות כגון זקיפת יתר בגב או מתח שרירים גבוה שנגרם מהרצועות ומההושבה המרובה בטרמפולינה.
    יתכן גם שהכל בסדר וביתך התגברה על שתי המכשולים אותם הזכרת. כמו שכתבתי, אלה הן הערכות מרחוק אותן לא אוכל לאשר ללא היכרות.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מיכל
    27/03/2010

הי
    באם היינו אצל פיזוטרפיסית האם דברים אלו היו נראים ?
    את נושא הרצועות ומה שהיה במפרק עברנו בשלום כי גם היינו עכשיו בצילום וביקורת אצל האורטופד
    כמו כן נושא הטרמפולינה היה בין 3 שבועות ל5
    (מהלחץ אני לא זוכרת)
    בתי מתהפכת חופשי- אמנם עם העדפה לצד אחד יותר מהשני ומראה סימני זחילה יפים כמו כן כשהיא עליי בחצי ישיבה היא מיד מתרוממת לישיבה מלאה אם כי אינני מועדדת אותה לכך עד אשר תבוא לישיבה עצמאית
    הטרטקוליס שהיה עבר גם כן וכיום היא בכלל ישנה על הצד
    למרות זאת אני מפחדת שהישיבה הממושכת בטרמפולינה בגיל חודש יכלה לעשות איזשהו נזק בלתי הפיך........
    מה את אומרת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך למיכל

דבי גרוס דולב
    27/03/2010

הי מיכל
    כל איש מקצוע רואה דברים אחרת. ישנם אנשי מקצוע שהיו מזהים,לפי תפיסתם המקצועית, קושי שנגרם בשל הרצועות וההושבה ויש כאלה שלא. אני ממש לא יכולה להגיד לך מה התוצאה במקרה שלכם.נסיונות התישבות מחצי ישיבה דרך שרירי הבטן אינם מומלצים להתפתחות המוטורית של התינוק ועלולים להצביע על זקיפת יתר.
    ישנו סיכוי סביר שהכל בסדר אבל אם את מרגישה לא בטוחה, אבחון בטח לא יזיק.
    חג שמח
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו