מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת חצי שנה עדיין לא מתהפחתנטע29/03/2010
שלום, בתי בת חצי שנה ועדיין לא מתהפכת !!! היא ילדה מאוד ערנית ופעילה שישנה מעט מאוד ויודעת להעסיק את עצמה הרבה. אוהבת להיות על הבטן- או שהיא נשענת על המרפקים או שמותחת את הידיים עד שהן ישרות ומתנדנדת מצד אל צד אבל לא מתהפכת ,מושיטה ידיים לחפצים ותופסת אותם במרץ רב ,מתענינת בהם -ממש חוקרת וכמובן מכניסה לפה. אם יש משהו שמענינן אותה כשהיא על הגב אז היא מסובבת את הראש עד שעוד מעט ותתהכך, אך לא !!! היא חוזרת חזרה .אני שמה אותה על הצד עם רגליים בצליבה ,אך זה לא עוזר- היא חוזרת למצב ההתחלתי ! גם כשהיא על הבטן היא מושיטה ידיים ואם אני שמה את הידיים שלי מאחורי הרגליים אז היא דוחפת במרץ ומעבירה ידיים קדימה. היא לא יושבת וגם לא מנסה -רק כשאני שמה אותה על הגב אז היא כאילו מנסה להתרומם עם הראש וכתפיים ע' משיכתם כלפי מלעה . היא מקשקשת ואומרת א-בה-בה . אבל העניין הזה של ההתהפחות נורא מדאיג אותי !!! מה עלי לעשות ואיך אני יכולה לעזור לה בזה?
תודה וחג שמח !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לגלי
דבי גרוס דולב30/03/2010הי גלי
ישנו רף בו אנו רוצים לראות התהפכויות אצל תינוקות ורף זה נקבע לגיל חצי שנה. כשעדיין אין התהפכות בגיל זה, יש סיכוי שיש לתינוק קושי, גם קושי מינורי אבל כזה שבכל זאת חשוב להתיחס אליו. קשה לי להגיד לך, ללא היכרות, מה הקושי שאולי מלווה את ביתך מכיוון ישי כמה אפשרויות. לכן המלצתי אלייך היא לאבחן עם מדריכה את מקור העיכוב וללמוד תרגילים שיעזרו לביתך בהתפתחותה המוטורית וימנעו קשיםם עתידיים.
בד"כ לא מדובר בסיבה לדאגה ,אז כדאי להרגע ולטפל בהתאם.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בהמשך לתשובתך
מיכל02/04/2010בני כבר בן חצי שנה ושבוע, התהפך 3 פעמים מגב לבטן ופעם אחת מבטן לגב. מאז עושה סימנים של כמעט אך תמיד חוזר למצבו הקודם. האם לכך התכוונת שציינת כי אנו רוצים לראות סימנים של התהפכות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת תשובה
מיכל06/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה למיכל
דבי גרוס דולב06/04/2010הי מיכל
אין לי מספיק נתונים אבל נשמע בדרך להתהפכות.
בברכה
דביגרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)