זחילה 7.5 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זחילה 7.5 חודשים
    שלי
    05/04/2010

שלום,
    בני בן 7.5 חודשים, כשהיה בן 6 חודשים התחיל לזחול אך הוא זוחל עד היום מעט מאוד, קנינו לו המון צעצועים מעודדי זחילה (אך לא מראים לו את כולם בבת אחת אלא כל פעם צעצוע אחר) אך שום צעצוע לא מעניין אותו, אם אנו מראים לו דברים לא שגרתיים (כמו סיכת ראש שלי, שלט של טלויזייה, פלאפון) הוא יזחל אליהם מהר מאוד, אך גם ממצא אותם מהר מאוד ואז הוא כבר לא יזחל אליהם,
    האם יש משהו שאפשר לעשות על מנת לגרום לו לזחול אל הצעצועים שלו?? הוא נמצא המון על הבטן אך כמעט ולא זוחל למרות שהוא יודע שכדי להגיע למשהו הוא צריך ויכול לזחול, אם הוא רוצה צעצוע מסויים הוא יעדיף להסתכל עליו ולא לזחול אליו,
    האם זה נובע מעצלנות??? מדוע הוא לא ממשיך לזחול??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זחילה 7.5 חודשים

הוספת תגובה

• זחילה

שירי קאשי
    06/04/2010

הי שרית,
    קשה לי מרחוק לקבוע מה הסיבה שהוא לא זוחל. חלק מזה יכול להיות גם אופי וחלק גם קושי שאותו קשה לראות מרחוק. בכל מקרה תמצאו את אותם דברים שכן מניעים אותו קדימה. אתם יכולים לנסות גם בועות סבון (רוב התינוקות נמשכים אליהן). תבדקו האם אתם נשברים ונותנים לו את הצעצוע שהוא רוצה. אם כן נסו להניח את הצעצוע על הרצפה טווח זחילה קצר ולא ליצור איתו קשר עין. להיות עסוקים במשהו אחר כך שיבין שהוא חייב להתאמץ ולהשיג את הצעצוע בכוחות עצמו. גם אתם וגם הוא יודעים שהוא יכול לזחול מרחק כזה וצריך ליצור סיטואציות בהן הוא אכן יממש יכולת זו.

בברכה,
    שירי קאשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו