מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיכוב התפתחותיפז08/04/2010
שלום,בני בן 11.5 חדשים,מתהפך מגיל חדשיים וחצי,זוחל גחון מגיל 7 חדשים,נעמד על 6 ורק מתנדנד,לפני שבועיים נעמד בעזרת אחיזה במזנון ומאז כשמעודדים אותו וקצת
עוזרים לו הוא נעמד אך לא יציב.הוא אינו מתישב לבדו וכשאני מושיבה אותו הוא יושב די יציב ולפעמים נופל מישיבה.החשש שלי הוא שהוא לא מתישב ולא זוחל על 6.הייתי אצל אחות התפתחותית דרך הכללית פעמיים,היא נתנה לי תרגילים שלא ממש יוצא לי להתמיד בהם כי הוא במשפחתון כל היום ואני ובעלי עובדים. מלבד זאת הוא בהוצאת שיניים ולא ממש בא לו,הוא חולה ומנדנד כך שממש לעיתים...בכל אופן אין שיפור והוא כמעט בן שנה! האחות אמרה לי שיש לו גמישות יתר המשולבת עם טונוס רפוי.מה את ממליצה לי לעשות? האם זה יסתדר? והאם את יכולה לעשות משהו שבמרכז התפתחות הילד של הכללית לא עושים? אני מוכנה לעשות כל מה שניתן.אשמח לתשובה מהירה.
תודה מראש.(מצטערת שיצא לי ארוך)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לפז
דבי גרוס דולב08/04/2010הי פז
אכן,חשוב מאוד לא לדלג על זחילת 6 והתישבות ולוודא שהדבר יתממש לפני התבססות העמידה.
לא כול להגיד לך, ללא היכרות, מה עלייך לעשות ואם הדבר יסתדר בעצמו. אני בהחלט יכולה להגיד שאני יכולה לאבחן להמליץ על תרגילים שלא הוצעו לך בעבר. באופן כללי, ההסתכלות האבחונית והטיפולית לפיה אני עובדת שונה מזו של התפתחות הילד. חשוב גם לציין שתרגול יומיומי הוא ערובה להצלחת הטיפול.
אשמח לעמוד לרשותכם.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,אצור עימך קשר במהלך השבוע...
פז10/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)