זחילה לא תיקנית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זחילה לא תיקנית?
    רווית
    20/10/2007

בני בן 9 חוד' זוחל זחילה שונה מזחילת יד רודפת רגל, הוא דוחף את עצמו בעזרת רגל ימין וז מרים את החזה בעזרת הידיים וכך מתקדם, השאלה שלי היא אם צריך לעבוד איתו על זחילת יד רודפת רגל, או להניח לו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זחילה לא תיקנית?

הוספת תגובה

• תגובה לגלית

דבי גרוס דולב
    20/10/2007

ערב טוב
    אני מנסה להבין את תאורך אבל לא בטוחה שהבנתי, האם הוא מתקדם כך כל הגחון? דוחף רק עם רגל אחת ושתי ידיים במקביל?
    אם כן אז כדאי לעבוד על השימוש ברגל השנייה ועל יד ורגל נגדית. כמה זמן הוא זוחל ככה ואיך הייתה ההתפתחות שלו עד כה?
    עני על השאלות ואנסה לעזור לך בתרגילים.
    שבוע טוב ולילה טוב
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד פרטים

רווית
    23/10/2007

הוא התחיל לזחול כך לפני שבוע ועכשיו הוא התחיל לדחוף את עצמו עם שתי רגליים להרים את החזה בעזרת הידיים ואז לזרוק את עצמו קדימה,(זחילת גחון), לדעתי הייתה לו התפתחות נורמלית, הוא מסתובב סביב צירו, מתהפך לשני הכיוונים, רק בעיה אחת שאני לא בטוחה שקשורה שיש לו לדעתי גמישות יתר הוא שוכב על הבטן ורגל אחת יכולה להיות במצב של יותר מתשעים מעלות. אני מקווה שעכשיו, זה יותר ברור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך- רווית

דבי גרוס דולב
    24/10/2007

תחילתו של שלב התפתחותי חדש כרוך בלמידה ולגיטימי שבנך עדיין לא זוחל זחילה מאורגנת, תני לו זמן.
    בגמישות יתר אנו ממליצים לאבחן ולטפל כי עלולות להיות לה השלכות בשלבים מאוחרים יותר.
    בברכה, דבי, מאבחנת ומדריכה להתפתחות תינוקות
    052-8240914

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו