שכיבה על הבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכיבה על הבטן
    שמרית
    14/04/2010

שלום

שתי שאלות לי אלכן,

1. בני הינו בן חודשים ושלושה שבועות, בזמן האחרון כאשר אני מניחה אותו על הבטן הוא מקשקש ולאחר שתיים שלוש דקות מתחיל לבכות ולפעמים אם אני מתעכבת הוא נכנס לבכי היסטרי
    איך עלי לנהוג במקרה זה,

2.העולל טרם התחיל להתהפך האם עלי להיות לחוצה , ואלו סימנים ניתן לראות בתנועותיו כדי לראות שהוא בדרך .

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שכיבה על הבטן

הוספת תגובה

• תגובה לשמרית

אורנה עטאר
    14/04/2010

שמרית שלום,
    התהפכות קורית בין 4-6 חודשים ולכן יש עוד זמן.
    לגבי הבכי שלו כשהוא על הבטן - את יכולה לשלב מגע, טפיחות, הדהוד של קול בכדי שהוא ישאר קצת יותר כל פעם על הבטן.
    תנסי גם את התרגיל הזה המשפר את השכיבה על הבטן.
    1. להשכיב על הגב ,הרימי את הרגליים לכוון הפנים וחזרה. חזרי על התנועה מס' פעמים. יש לראות שהאגן מתרומם והגב מתעגל.
    2. הרימי את האגן, הניחי יד מתחת לישבן.ביד אחת אחזי את הרגליים ובשנייה גלגלי את האגן לכוון הראש. חזרי על התנועה מס' פעמים.
    3. הגביהי את האגן על הרגל שלך. טפיחות קלות על החזה.על מנת להוריד מתח שרירי מיותר.
    4. על הגב. ישרי רגל אחת וכופפי את השנייה. גלגלי את התינוק אל הצד של הרגל הישרה. הגיעי אל הצד וחזרה לגב. חזרי על התנועה מס' פעמים, לשני הצדדים.
    5. לשהות על שני הצדדים.
    6. המשיכי לגלגל עד אל הבטן. ניתן לשלב טפיחות על השכמות והכתפיים, הדהוד של הקול לתוך השכמות והגב.

בברכה,
    אורנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו