לא מכניסה לפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מכניסה לפה
    אורלי
    21/04/2010

ביתי נולדה בשבוע 33.4 היא בת שבעה חודשים עוד שבוע ( גיל כרונולוגי ) עדין לא מתהפכת , נמצאת המון על הבטן ללא שום בעיה ואף מניחה ראש ונרדמת , היא אוכלת מוצקים מאוד יפה עם כפית יוצרת קשר עין צועקת ומברברת . היא מושטיה ידיים ואוחזת במשחקים שתלויים לה מהאונברסיטה אבל מלבד ידיה לא מכניסה שום דבר לפה , היא אוחזת במשחק אך לא מעבירה מיד ליד ולא מכניסה לפה אלא שומטת אותו לאחר זמן קצר .

אני מעט מודאגת , האם יש מקום לדאגה ? מה יכולה להיות הסיבה ?
    אני עושה לה המון עיסויים בכפות הידיים ובאצבעות עוזרת לה לאחוז ומביאה את החפץ לקו האמצע אך אני לא רואה שינוי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מכניסה לפה

הוספת תגובה

• תגובה לאורלי

דבי גרוס דולב
    22/04/2010

הי אורלי
    ישנם מספר נושאים שיש לתת עליהם את הדעת.
    התהפכויות, אותן אנו רוצים לראות עד גיל חצי שנה , אי העברת צעצועים מיד ליד ושמיטת החפצים.
    יתכן ויש קשר בין כל הנ"ל אבל בכל מקרה יתכן שיש קושי, אפילו קטן שמונע מביתך לממש את התהפתחותה כראוי. פגים רבים סובלים בשנתם הראשונה מעיכוב קטן בהתפתחות.
    יחד עם זאת חשוב לתת "הנחה" לפגים ולקחת בחשובון שהדברים יכולים לקרות לאט יותר גם ללא קיומה של בעיה ספציפית.לכן כדאי אולי לחכות עוד קצת ולראות אם יש התקדמות בנושאים הנ"ל ואם לא, לשקול אבחון.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו