התפתחות בן שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות בן שנה
    עדיד
    25/04/2010

שלום,

הבן שלי בן שנה כרונולוגי (נולד שבוע 31) ואני מודאגת מכמה דברים בהתפתחות שלו.
    הוא זוחל, מתיישב לבד , נעמד בעזרת חפצים וגם הולך עם כסאות , ארגזים וכל מה שימצא ברחבי הבית.
    עד לפני כשבועיים הוא מחא כפיים ועכשיו משום מה הוא מסרב.הוא מרים ידיים לראש אבל גם לא תמיד.כשאני שואלת אותו איפו כדור,בלון,אוטו וכו' הוא אפילו לא טורח לבדוק.
    מטאטא הוא כן יודע לעומת זאת...
    בנוסף אין לו עדיין אחיזת פינצטה טובה.אני נותנת לו קורנפלקס ולפעמים הוא מנסה לתפוס פינצטה ולפעמים הוא פשוט גורף את הקורנפלקס עם האצבעות.
    אני מרגישה שיש לו קוצים בטוסיק הוא יותר מעוניין לפתוח ארונות בבית ולעלות ולרדת במדרגות מאשר לשבת ולשחק איתי או להקשיב לסיפור.
    זה נורמלי???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפתחות בן שנה

הוספת תגובה

• תגובה לעדיד

דבי גרוס דולב
    25/04/2010

הי עדיד
    מכיוון שגילו המתוקן של בנך הוא פחות משנה הרי שאין מה לדאוג לגבי כל מה שהעלית.מחוות כגון מחיאות כפיים באות,הולכות וחוזרות, לא חייבים תמיד להרים ידיים לראש ולא כל המילים כבר מוכרות לתינוק.
    כדאי כן להשקיע במשחקים של מוטוריקה עדינה, השחלות ואיסוף חתיכות אוכל קטנות.
    תינוקות בגיל זה מתקשים להשאר במקום אחד ותשומת ליבם נודדת ממקום למקום, זה בסדר.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו