מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איחור בהליכהזיוה צקלג26/04/2010
שלום רב לכם,
נכדתי בת שנה ושבעה חודשים ועדיין אינה הולכת בכוחות עצמה. היא אובחנה בחודשי חייה הראשונים
כבעלת גמישות יתר וזה כנראה שורש הבעיה.
היא כבר צעדה כמה צעדים בכוחות עצמה אבל רוצה ללכת רק כשנותנים לה יד.
רופאת ה משפחה ואחות טיפת חלב אומרות שהכל בסדר איתה. היא התחילה לקבל "שעורים פרטיים" אצל מדריכה "בצעד ראשון"
בנוסף היא זוחלת במהירות שיא ומשיגה כל דבר.
האם יש לעשות עוד משהוא כדי לחזק את שיווי המשקל ולתת לה בטחון מלבד התרגילים של המדריכה?
תודה על תשובתכם
סבתא זיוה המודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה
זיוה צקלג27/04/2010אני מקווה שלא שכחתם אותי. קחו בחשבון שאני סבתא......
סבתא זיוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיון שלי בתור אמא לילד
ליאת27/04/2010שלום לך,
אני יכולה לספר לך מהנסיון שלי .
הבן שלי בן שלוש עוד מעט.
הוא התחיל ללכת בגיל מאוחר מאוד -בגיל שנה ו11 חודשים.
גם הוא אובחן בתחילה כבל גמישות יתר.
היתי בטיפול פזיוטרפי ואאף הלכנו איתו לפרופ' מנהל מחלקה נוירולוגית בבית חולים .
הוא אמר שהכל בסדר-צריך רק לתת לילד את הזמן שלו.
אני לא אגיד לך שזה לא היה קשה,כולם שאלו,אני לא הפסקתי לדאוג.
ובסוף זה קרה והיום מי בכלל זוכר שהוא התחיל ללכת בגיל מאוחר.
(אגב,אני לא יודעת אם זה קשור אבל הוא נולד בשבוע 36...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לזיוה צקלג
דבי גרוס דולב27/04/2010הי זיוה
ישנו קשר ישיר בין עיכוב בהליכה לבין גמישות יתר. אנו מדריכות בשיטת צעד ראשון אז לא נוכל להוסיף על ההמלצות החמות שכבר קיבלתם ותקבלו.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)