נענוע ראש אצל תינוקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נענוע ראש אצל תינוקת
    אמא מודאגת
    26/04/2010

שלום , יש לי תינוקות בת 9 חודשים מתפתחת יפה , מתהפכת מסתובבת על ציר ומראה שימני זחילה ראשונים , לאחרונה ישנה תופעה של נענוע ראש לעיתים חוזר על עצמו כמה פעמים בפרק זמן , היא עושה זאת בכול זמן גם כשעייפה ולעיתים לא מופיע בכלל חייבת לציין שלעיתים מחייכת אחריי, האם תופעה זו צריכה להדאיג? האם ייתכן שקשורה לצמיחת שיניים?סופסוף רואים 2 שיניים קדמיות מתחת לעור...אני ממש מודאגת אשמח לתשובה מהירה תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נענוע ראש אצל תינוקת

הוספת תגובה

• גם אצלי זה היה ככה..

אמאלה
    26/04/2010

ממש מילה במילה..

בכל מקרה מה שהקפדנו לעשות הוא לא לתת תשומת לב - הסתכלנו הצידה לכמה רגעים והמשכנו רגיל. מאוד עזר והיום כמעט כמעט ואין.

אמרו לי שזו תופעה רווחת..

וגם לנו אין עדיין שיניים (11 חודש) :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה , אשמח למענה ממומחה פרורם

אמא מוטרדת
    26/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאמא מודאגת

דבי גרוס דולב
    27/04/2010

הי אמא מודאגת
    זו אכן תופעה מוכרת, יש לתינוקות תנועות חזרתיות. אם הדבר אינו נמצא בצורה כפייתית ואינו פוגע בתינוקת, הכל בסדר.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו