עמידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עמידה
    יעל
    26/04/2010

שלום
    בני בן כמעט 10 חודשים .זוחל חופשי על שש מדיל 7 חודשים . ונעמד חופשי בעזרת חפצים מגיל 8 חודשים . השאלה שלי הוא כל היום זוחל ונעמד קשה מאוד להושיב אותו בשביל לשחק עם משהו .
    אם אני צריכה להתארגן אני מנסה להושיב אותו בלול או מיטה הוא מתחיל לצרוח ולבכות . האם זה תקין . האם להתעקש שיהיה בלול או לתת לו לזחול אני פשוט רוצה לראות אותו שלא יזחול איפה שאסור האם גם בעתיד יהיה קשה להושיב אותו במקום אחד ?
    ושאלה שניה לאחרונה התחיל לתפוס לי את הרגל להיעמד בעזרתה ולעמוד לידי ולתפוס אותה . האם יש לזה משמעות כלשהי ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עמידה

הוספת תגובה

• תגובה ליעל

דבי גרוס דולב
    27/04/2010

הי יעל
    מה שאת מתארת הוא תקין , נורמלי ומוכר. לתינוקות בגיל זה יש הרבה אנרגיה וסקרנות וקשה להם לשהות במקום אחד. נסי אולי להושיב אותו בכיסא האוכל כשאת עסוקה וחוששת מסכנות, אני עושה זאת עם בני ומפזרת לו פירורי לחם על שולחן האוכל, כך גם מתחזקת המוטוריקה העדינה..
    לא ניתן להשליך על העתיד מתוך ההתנהגות הנוכחית.
    תפיסת הרגל שלך היא רצון להתקרב או להיות על הידיים.
    בברכה
    דבי גרוס דולב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך עמידה

יעל
    28/04/2010

תודה רבה על התגובה
    הוא למד להתהפך ולרדת מכסא האוכל מלמטה או להיעמד וכשקושרים אותו והוא לא יכול מתחיל לצרוח . אבל אני אנסה עם הלחם הוא כן אוהב לתפוס קרקר וכאלה דברים . האם אפשר לשים גבולות או להגיד לא לתינוק בן 10 חודשים ? או שהם עדיין לא מבינים כי אומרים לו לא והוא מחייך וממשיך

שאלה נוספת שהזכרת איך להתחיל לעודד מוטוריקה עדינה עם איזה צעצועים או חפצים

איך ללמד אוצר מילים ומילים ראשונות בעזרת תמונות או חפצים ממשיים . כל פעם משהו אחד או שאפשר לערבב או שזה יבלבל אותו ? יש לנו כלב ללמד את השם שלו או להגיד שזה כלב

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך יעל

דבי גרוס דולב
    28/04/2010

הי יעל
    אפשרבגיל 10 חודשים להתחיל לשים גבולות בעדינות. תינוקות מתחילים להבין מהרמה זה "לא",
    חשוב להיות עכביים ולעמוד על מה שחשוב לנו.
    בחנויות התינוקות יש הרבה צעצועי השחלה, הכנסת פרטים לקופסאות וכו.

אני לא מומחית בעינייני שפה אבל לא נראה לי שדרושים חוקים מיוחדים, פשוט לדבר עם הילד, לנקוב בשמם של פרטים ולקיים סוג של דיאלוג מתמיד.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו