התפתחות(קצת הרבה ארוך)מתנצלת מראש!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות(קצת הרבה ארוך)מתנצלת מראש!
    דקלה
    23/10/2007

הי, וראשית תודה על הסבלנות, אני ממש מתענגת לקרוא כל תשובה וסיוע ממך.
    הייתי רוצה קצת לקבל ממך ייעוץ...
    בני בן חוודשיים וחצי אוטוטו.. הוא יונק, עולה נהדר במשקל, עירני ומחייך, ובקיצור ילד מקסים.
    אני מעט חוששת כי עלולה להיות בשבילו בעיה בהתפתחות העתידית(התהפכות, זחילה וכו...)
    ואני אסביר למה. הוא ישן על הבטן בלבד! כאשר הוא ישן על הגב הוא מתעורר הרבה, קופץ כל הזמן מבהלה.... כאשר הוא ישן(חזק) הוא ישן בצורה שהידיים פרושות לא כלפי הפנים אלא כלפי מטה לכיוון הרגליים, והוא מסתובב לא מעט אך כאשר הראש מסתובב ימינה ושמאלה ללא עזרה של הידים(להרים ראש ). כאשר הוא עירני - ואני מניחה אותו על הבטן, הוא מרים לכמה שניות את ראשו. מסובב, מביט בתמונות, וצונח מטה. לעיתים חוזר על עצמו ולעיתים מתחפר במיטה עד לזעקה!!!
    מה שמפליא אותי זה שלפני שבועייםפ הוא התהפךבמפתיע מהבטן לגב, זה היה מחזה נדיר שלא חזר על עצמו מאז. הוא התהפך בצורה כזו: קיבע יד מתחת לחזה, יד "מכופפת" והיד השניה היתה כלפי מעלה-כלפי הפנים עם היד הזו הוא התנדנד לכיון היד הכלואה עד ששמט את ראשו להתהפך.
    הוא מאוד נבהל, שכן לאחר מכן הוא צרח! חיבקתי אותו משמחה, אך מאז הוא לא מוכן להיות על הבטן...הוא מגיע לאותו מצב(יד כלואה ועם היד השניה הוא מנסה לזוז...
    מלבד זאת הוא נראה נוקשה בפלג גופו העליון(כאשר אני מנסה לפתוח את הזרועות אני נתקלת בקושי ובמאבק שלו איתי(אני בטוחה שלא בכוונה)אני מעסה אותו המון, עושה לו מסא'ז ביידים אבל זה לא משתפר. אני קצת מודאגת. האם זה הגיל להתחיל לדאוג?
    חוץ מזה מה עוד אני אמורה לעשות איתו במהלך היום...יש לו אונברסיטה ומובייל, זה בסדר להשאירו לבד "לשחק"עימם? אני יושבת מולו ומדברת איתו אבל נראה לי שהוא זקוק ליותר מזה...
    אני מתנצלת אם זה ארוך פשוא מנסיון אני מעדיפה לספר הכל כדי לקבל תשובה עיניינית. ולחסוך לך, היועצת, שאלות ותהיות.....
    אני זקוקה ליעוץ? ואם כן כמה עולה פגישה כזאת? אשמח לקבל פרטים...
    תודה סליחה על האריכות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לדקלה

דבי גרוס דולב
    24/10/2007

הי דקלה
    תודה על מחמאה!
    אני חייבת להגיד שלא ממש הבנתי את שאלותייך, אבל אנסה לענות..
    לגיטימי שתינוק ירגיש מוגן ובטוח יותר כשישן על הבטן, אז הוא גם יותר מוגן מרפלקס מורו ואם הוא רגיל לישון על הבטן אז בטח שהרפלקס יתעורר בזמן שכיבה על הגב.
    ידיים כלפי מטה וקושי להרים את הראש עלולים להצביע על טונוס שרירים נמוך, אבל אני מסייגת את זה כי בלי איבחון אי אפשר לדעת בביטחה.
    מצד שני את אומרת שהוא מרגיש לך נוקשה בפלג גוף עליון.. אז אני לא יודעת...
    במשך היום את "אמורה" לשחק איתו, להרדים, להאכיל,להיות בתנועה, לטייל בחוץ, וכן גם לתת לו להיות לבד ובעצם כל דבר שעושה לשניכם טוב.
    את נשמעת לי מעט בבילבול, אשמח לעזור לך בצורה אישית יותר

לפרטים על פגישה, מחיר ושאלות נוספות את מוזמנת ליצור קשר ב 052-8240914
    בברכה, דבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו