בכי לפני שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בכי לפני שינה
    יפעת
    05/05/2010

שלום,

אני אם לבת חודשיים וחצי שיונקת באופן מלא כל שלוש שעות ביום ובלילה.

במהלך היום והלילה היא רגועה יחסית מלבד התקופה שבה היו לה יותר גזים.

כפעמיים שלוש במהלך היום היא בוכה באופן הסטרי מספר דקות, לפני שינה ואז נרגעת ונרדמת.

אני מקפידה להניק אותה ולהחליף לה בזמן ואני לא מבינה מדוע היא בוכה לפני שינה בעיקר בסביבות השעה 16:00 בשעה 19:00 ובשעה 21:00.

נראה לי שקשה לה להרדם, איך אוכל לעזור לה להרגע?

כמו כן כשהיא נרדמת על הידיים, אני מעבירה אותה למיטה, ולרוב היא מתעוררת ולוקח לי עוד כמה דקות להרגיע מספר פעמים ואין לה שינה רצופה.

אשמח לעזרה גם בעניין הזה.

בתודה יפעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בכי לפני שינה

הוספת תגובה

• תגובה ליפעת

אורנה עטאר
    05/05/2010

יפעת שלום,
    יש תינוקות רבים שזקוקים לבכי הזה בכדי (אולי ישמע לך מצחיק) לפרוק את כל מה שהם עברו באותו יום. את מוזמנת לקרוא את הספר "התינוק יודע" שעוסק בנושא.
    תאפשרי לה לבכות, בייחוד אם את אומרת שבסוף היא נרגעת ונרדמת.
    בנוסף, המעבר הזה מעירות לשינה אינו טרוויאלי עבורנו ובטח לא עבורם ויש תינוקות שמבטאים זאת בבכי. הייתי רוצה גם שתבדקי שבמהלך היום אין גירויי יתר לבתך כמו טלויזיה, הסתובבויות במקומות הומים ורועשים וכו'. חשוב למתן את הגירויים שאת חושפת את בתך אליהם בייחוד בגילה.

מצויין שבגילה את מרדימה אותה על הידיים ולמעשה נותנת מענה לצרכים שלה.
    לרוב במעברים למיטה תינוקות מתעוררים. אני ממליצה להמשיך עם ל מונוטוני כמו "אה אה אה אה" ולשלב טפיחות בכדי שהיא תמשיך את שינתה.

בברכה,
    אורנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו