מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרגלי שינהאמא09/05/2010
שלום
בתי בת שבעה חודשים. כיום נרדמת רק על הידיים או תוך כדי הנקה.
אנחנו מעוניינים להרגיל אותה להרדמות במיטה.
ניסינו את שיטת 5 הדקות, היינו איתה, שרנו ליטפנו אבל היא ממש צורחת ובוכה בכי קורע לב.
הניסיון לא ממש הצליח וחזרנו להרדימה על הידיים.
יש לי שתי שאלות -
האם זה אולי מוקדם מידיי להתחיל תהליך שכזה?
בזמן ההנקות בלילה היא נרדמת על ההנקה ואני מניחה אותה כבר במיטה כשהיא רדומה -
האם דבר כזה יכול לבלבל אותה ולשבש את התהליך החדש ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לאפרת
אורנה עטאר09/05/2010אפרת שלום,
לשאתותייך.
לדעתי זה לא מוקדם מידי להתחיל שינוי כזה - אבל כל הורה לפי תפיסת עולמו....ואתם צריכים לשאול את עצמכם אם אתם מוכנים לשינוי הזה ורוצים בו ואז התהליך יצליח. זה לא הולך להיות קל ויש לעשות זאת בהדרגתיות. יש המון דרכים. אני אינני מומחית בתחום אבל מאמינה בללוות את בתך במעבר הזה מעירות לשינה ולהיות איתה ברגעים אלו.
לגבי הירדמות בזמן הנקה - גם כאן אתם צריכים לחשוב איך אתם מפרידים בין שינה לאוכל. אולי בהתחלה להפריד רק בשינה הראשונה (בערב) ובמידה והיא יונקת במהלך הלילה אז לאפשר לה להירדם בזמן ההנקה.
בהצלחה!
אורנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)