האם יש בעיה??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש בעיה??
    אמא בוגרת
    17/05/2010

שלום,

בתנו בת 11.5 חודשים, ילדה בריאה ושמחה. היא עדיין ישנה עם בייבי סנס, בעיקר כי אנחנו מה שקרוי "הורים היסטריים". אתמול בערב השכבנו את בתנו לישון, וכעבור בערך חצי שעה מכשיר הבייבי סנס פעל. לאחר מכן כשהשכבנו אותה שוב, והלכנו כבר לישון, המכשיר פעל שוב. אחרי שהחזרנו אותה למיטה, המכשיר לא פעל יותר (הזזנו טיפה את הפלטה).

בשתי הפעמים הצפצוף לא העיר את הילדה, היא המשיכה לישון. בכל פעם הרמנו אותה, ובדקנו שהכל בסדר.

מיותר לציין שרמת החרדה מרקיעה שחקים עכשיו. השאלה - מה יכול היה להפעיל את המכשיר? והאם זה תקין שהצפצופים לא העירו אותה משנתה?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש בעיה??

הוספת תגובה

• תגובה לאמא לנויה - בייבי סנס

לילך
    17/05/2010

לאמא לנויה שלום. בתי בת 4 וחצי חודשים וגם אני נתקלתי בבעיה הזו. כל פעם שחיברנו את הבייבי סנס (2 פלטות) הוא ציפצף אחרי כמה דקות וגם באמצע הלילה. ניסינו להשתמש רק בפלטה אחת והמכשיר לא מצפצף כבר חודש! נאמר לי שאין בעיה להשתמש בפלטה אחת. היא מסתובבת בלילה ולפעמים אנו מוצאים אותה הפוכה (הראש איפה שהרגליים) ועדיין הבייבי סנס לא מצפצף. אצל אחי הבייבי סנס גם ציפצף שכבתו הייתה בת חצי שנה והוא החליט לא להשתמש בזה יותר. אני התקשרתי ליבואן ולמעבדה ונאמר לי שתיקון עולה 70 ש"ח ומקבלים אחריות לשנה, כמו כן הבנתי שזה קורה בהרבה מכשירים. לדעתי המכיר הזה לא מועיל בכלל אבל בעלי מתעקש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו