מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינויים בשינהסמי18/05/2010
שלום רב
בני בן 4 חודשים. עד גיל 3 חודשים היה נרדם עצמאית. מגיל זה מתקשה להרדם שלא על הידיים. לאחרונה מתקשה להרדם גם על הידיים ויש לי תחושה שיירדם יותר טוב במיטה לבדו, אך אינו מוכן לשכב במיטה ולא בידיים ומתחיל לבכות..אני מרימה- הוא בוכה וקשה להרגיע אותו ואז בשלב מסויים של הפוגה קלה אני שמה במיטה עם מוצץ- הוא בוכה עוד רגע ומיד נרדם..מה ניתן לעשות? אני אדגיש כי אני מניחה קודם במיטה ומחכה ולא מרימה מיד כשמביע מחאה..
הקושי הזה קיים גם לאורך היום..
חוץ מזה החל להתעורר באמצע הלילה בשעות לא קבועות- רוצה לאכול ואז מתקשה להרדם חזרה..נראה ערני..אני מניחה אותו במיטה והולכת לחדר ומקשיבה באינטרקום- בד"כ נרדם תוך כמה דקות- למה לא קורה ביום?
מה ניתן לעשות? נראה דיי ברור שמתקשה להיפרד מכל מה שקורה סביב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה
שירי קאשי20/05/2010הי סימונה,
אני ממליצה לפנות [a href='http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=255' id='link']לפורום שינה אצל תינוקות וילדים[/a].
בברכה,
שירי קאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)