ישיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ישיבה
    נעמה
    20/05/2010

שלום.
    בני בן 8 וחצי חודשים רציתי לדעת הוא כבר מלפני חודש מנסה לשבת מזחילה 6 והיום הוא מצליח להחזיק את עצמו כמה זמן ונופל האם זה בסדר שהוא לא מחזיק את עצמו יותר זמן???
    וגם הוא עומד על הברכיים בלול או במיטה ושהוא עוזב את הידיים כשהוא על הברכיים הוא נופל אחורה הא זה בסדר?? אני פשוט דואגת שהוא לא יציב אם הגב שלו טשמח שתענו לי בתודה מראש עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ישיבה

הוספת תגובה

• תגובה לעדי

אורנה עטאר
    20/05/2010

עדי שלום,
    בנך נופל כי מערכת שיווי המשקל שלו עדיין לא הבשילה למצבים בהם הוא רוצה להתנסות ולהתקדם.
    אני ממליצה לתרגל איתו חוויות של יציאות משווי משקל כשהוא זוחל, כמו לזחול על מכשולים שונים. לגרור אותו כשהוא על 6 על מזרון ברחבי הבית. המון חוויות של תנועה במרחב רחוקה מהגוף שלך, כל מיני אוירונים, סופרמנים.
    ככל שהמערכת תבשיל והוא ילמד לאזן את עצמו כשהוא יוצא משיווי משקל כך הוא יוכל להגיע לישיבה יציבה יותר ולא ליפול אחורה בעמידת ברכיים.

תעדכני איך הולך.
    בברכה,
    אורנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו