בהמשך לתשובתך בנוגע להתהפכות - שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהמשך לתשובתך בנוגע להתהפכות - שאלה
    ליאת
    07/06/2010

שלום,
    גם לי יש תינוקת בת חמישה חודשים (ושבוע)

בגיל חודשיים וחצי בתחיל הלהתהפך מהבטן לגב, עשתה זאת ברציפות כשבועיים שלושה ואז הפסיקה לגמרי. היא הייתה בחוג להתפתחות והמדריכה אמרה שהיא פשוט מתאמנת עכשיו על התהפכות מהגב לבטן. היא אכן התאמנה ועכשיו מתהפכת מהגב לבטן בלי בעיה, אלא שהפסיקה לגמרי להתהפך מבטן לגב. אני עושה לה את כל התרגילים שציינת, ובכל פעם שמנה להפוך ע"י כיפוף הרגל היא מתנגדת ונלחמת כדי להישאר על הגב... מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לליאת

אורנה עטאר
    07/06/2010

ליאת שלום,
    התהפכויות בגיל חודשיים אינן רצוניות ולכן אין אנו מחשיבות אותן כהתהפכויות.
    אני מבינה שהיא אינה מתהפכת מהבטן לגב (כי כתבת בסוף שהיא מתעקשת להישאר על הגב, התכוונת להישאר על הבטן - נכון?).
    אכן שירי תיארה תרגילים רבים בהודעה לפני כן ואת מוזמנת לתרגל אותם באופן יום יומי.
    מאחר ובתך אינה בעיכוב בהתהפכויות הייתי פשוט מתרגלת איתה ומחכה עד גיל שישה חודישם.

במידה והיא מושיטה יד על הבטן את תמיד יכולה להתחיל את התנועה להתהפכות מכך שהיא תושיט יד לחפץ מולה, קצת בצד וקצת גבוה והרמת היד, העברת המשקל והטיית הראש תגרור התהפכות.

תעדכני איך הולך.

בברכה,
    אורנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה, אתרגל ואעדכן

ליאת
    08/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו