תינוקת בת שנה שלא מתיישבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת שנה שלא מתיישבת
    דגנית
    22/06/2010

שלום ,

שמי דגנית ואני אמא לרוני בת השנה וליאל בת החמש, רוני זוחלת זחילת גחון ,בזחילה עצמה היא מפעילה את שתי הידיים ואת רגל ימין ללא רגל שמאל , בעבר הייתה עולה לעמידת שש ומתנועעת קדימה אחורה אך הפסיקה , עשינו טעות והושבנו אותה לפני שהתיישבה בעצמה , היא יושבת יפה ועושה רוטציה אך אין לה מוטיבציה להתיישב לבד, עכשיו הפסקנו להושיב אותה אך עדיין לא מנסה להתיישב , היא שוכבת על הצד ונשענת על הצד בשיווי משקל מפליא וכך משחקת , איך אני עוזרת לה להתיישב לזחול זחילת 6 ולעמוד (היא ממש לא אוהבת את זה , ברגע שאני מעמידה אותה היא רוצה שארים אותה ובוכה ).

אני ממש צריכה עזרה ,
    תודה,
    דגנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לדגנית

דבי גרוס דולב
    22/06/2010

הי דגנית
    לדעתי המקצועית העזרה שאת זקוקה לה היא עזרה ספציפית הרבה יותר ואישית מאשר זו של פורום. ביתך נמצאת בעיכוב התפתחותי שדורש התייחסות מעמיקה, אבחון שיזהה את הסיבה לאי זחילה, אי התיישבות ואי היעמדות בגיל זה. לתופעות כאלה יש תמיד סיבה פזיולוגית שחשוב לזהות ולתרגל. אי התיחסות עלולה לגרום לקושי בשלבים מאוחרים יותר. יש סיכוי סביר שמדובר בקושי קטן אבל גם בו חשוב לטפל. לא ניתן להמליץ על תרגילים בלי לזהות את מקור השיבוש.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו