הילדה שלי בת שנה אובחנה בגמישות יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הילדה שלי בת שנה אובחנה בגמישות יתר
    כרמית
    22/06/2010

שלום הילדה שלי בת שנה אובחנה בגיל 10 חודשים ויש לה טונוס שרירים נמוך גמישות יתר
    היא יושבת אבל לא מתיישבת זאת אומרת יושבת זקוף שאני מושיבה אותה
    לא נעמדת לבד אבל עומדת בעזרתי זוחלת על גחון ולא על 6
    היא בחוג פיזיותרפיה ויש שיפור במקצת כמו ההסבר שנתתי בהתחלה שהיא יושבת יציב ועומדת בעזרתי
    בפיזיותרפיה שאלתי אם לקחת אותה לניורולוג והיא אמרה לי שאין צורך כי היא חברותית ומדברת מתקשרת והבעיה נובעת מהטונוס והגמישות והזמן יעשה את שלו...
    רציתי לדעת מה עוד אפשר לעשות למי לפנות לייעוץ מעמיק תודה וסליחה על אורך המכתב

תודה כרמית.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לכרמית

דבי גרוס דולב
    22/06/2010

הי כרמית
    יש עוד הרבה מה לעשות..
    הצעתי היא לשלב עם הפיוזיותרפיה גם סוג נוסף של טיפול כגון זה בו אנו עוסקות. ליווי התפתחותי לתינוקות נותן מענה נהדר, יעל וידידותי לסוג זה של בעיות.
    לפי הסתכלות זו חשוב חשוב מאוד לא להושיב את התינוק לפני שלמד לעשות זאת בעצמו ולא להעמיד. הושבת לטרם עת עלולה לגרום לדילוג על זחילה ואובדן המוטביציה לכך.יש בהתישבות העצמאית למידה מאוד גדולה שחשוב שהתינוק ילמד.
    הזחילה על 6 היא שלב קריטי בהתפתחות המוטורית של התינוק וחשוב לעשות ככל הניתן על מנת שהתינוק לא ידלג עליה.
    דרך העבודה שלי היא תחילה לעבוד על חיזוק לפני הכל ורק לאחר מכן לעודד זחילה טובה ומכאן התישבות.
    אשמח לתת לך פרטים נוספים גם בטלפון.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה....

כרמית
    23/06/2010

זאת אומרת לווי התפתחותי זה לפנות לרופאה התפתחותית שנמצאת במכון התפתחות הילד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך כרמית

דבי גרוס דולב
    24/06/2010

הי כרמית
    מדובר בשני גופים שונים. יש רופאי התפתחות ופזיותרפיסטים שעובדים עם קופות החולים ועםהמכוןלהתפתחותהילד וישנן מדריכות להתפתחות תינוקות שעובדות אופן פרטי, כמונו. מדובר בשתי גישות שונות ובשני גופים שונים.
    בברכה
    דבי גורס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באיזה איזור אתם עובדים?

כרמית
    24/06/2010

באיזה איזור את עובדת כי אנחנו מהקריות....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכל הארץ

דבי גרוס דולב
    24/06/2010

אני מגיעה לבית התינוק בכל הארץ אבל ככל שזה רחוק יותר מאזור המרכז, כך גם המחיר גבוה יותר..
    בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו