נטיה ראש לצד אחד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטיה ראש לצד אחד
    ללה
    23/06/2010

שלום רב ,
    ביתי בת חודשיים ושבוע. בביקור שבוע שעבר בטיפת חלב הסבו את תשומת ליבי שיש לביתי העדפה לסובב את הראש לצד שמאל ואמרו לי לעבוד יותר על צד ימין בעזרת גירויים.
    אכן השבוע בבית שמתי לב לעדפה זו ועשיתי כמה שינויים כמו הפיכת המיטה , הרמתה משני הצצדים , להחזיק אותו ב2 הצצדדים, לגרות אותה בצד ימין וכו.
    קשה לה שאני לוקחת אותה בידים ומשעינה אותה על כתף ימין שלי , הראש שלה לא מופנת החוצה אלא פנימה , לפעמים היא מסכימה לישון עם נטיה לצד ימין ולפעמים באמצע היא מחליפה כיוון. שאני משחקת איתה קשה לי מאוד להסב את תשומת ליבה ושאני עוזרת לה בעדינות להסתכל עליי היא מתעצבנת. האם כדאי לקחת לרופא לאבחון האם לילדה יש טורטיקוליס או להמשיך לעבוד עוד קצת לפני להגיע למסקנה זו . באיזה גיל במידת הצורך ניתן להתחיל פיזיותרפיה.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נטיה ראש לצד אחד

הוספת תגובה

• תגובה לללה

אורנה עטאר
    23/06/2010

ללה שלום,
    פורום זה מנוהל ע"י מדריכות להתפתחות תינקוות בשיטת צעד ראשון ואני אסביר לך איך אנו מטפלות בהעדפת צד.

אני ממליצה על שהייה על הצדדים כמה שניתן. את תראי שצד אחד יהיה לה יותר קשה לשהות בו. התחילי עם הצד הקל. ידיים בקדמת הגוף. ראש בהמשך לגב. שלבי לחיצות על הצד, טפיחות, הדהוד של קול. בכדי שתשאר על הצד ככל שניתן. ניתן לעשות זאת בעירות ובשינה.
    אח"כ עברי לצד השני - אותו דבר.

אם יש לכם פוף בבית - להשכיב אותה לישון על הצד בפוף זה מצויין.

בנוסף - הקפידי על טיפול סימטרי - האכלה, נשיאה וכו' למרות שהיא מפנה את ראשה לצד אחד.

תעדכני אותי עוד שבועיים איך הולך - במידה ותראי שאת לא מגיעה לתוצאות לבדך - שיקלי לראות מדריכה להתפתחות תינוקות שתתן לכם טיפול אישי וממוקד.

בברכה,
    אורנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטיה ראש

ללה
    24/06/2010

תודה רבה על התשובה המהירה והמפורטת . אעדכן אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גשי לאבחון פיזיותרפיסט מומחה

ליה
    24/06/2010

להתפתחות הילד, לא מקצועי ולא אחראי לקבל טיפול דרך האינטרנט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו