מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת שלא מוכנה לשבת בסל קלשרון24/06/2010
שלום,
בתי בת 8 וחצי שבועות ואינה מוכנה לשבת בסל קל. כתוצאה מכך לא ניתן לנסוע אתה ברכב. היא יושבת בו דקה שתיים ולאחר מכן, גם אם מישהו יושב לידה ומנסה להרגיע היא מתחילה לבכות ולצרוח. לפני מספר ימים היה לה תור לרופאה ולכן היינו חייבים לנסוע ברכב. היא צרחה במשך 15 דקות ללא הפסקה. עיניים סגורות ואגרופים קפוצים וממש דמעות ולא עזרו נסיונות ההרגעה. נרגעה רק כשהוצאנו אותה מהסל קל והחזקנו בידיים. עד לפני 3 שבועות המצב לא היה כך והיא היתה ישנה רוב היום וגם ישנה בסל קל ברכב. באופן כללי היא תינוקת מאוד לא שקטה ולא אוהבת כ"כ גם טיולים בעגלה, גם שם בוכה...
רציתי לשמוע האם ישנה בד"כ איזו סיבה לכך שתינוקות לפתע לא מוכנים לשבת בסל קל ברכב וצורחים כך? אני יודעת שזה דווקא אמור להרגיע אותם.. זה ממש מייאש כי אי אפשר לנסוע אתה לשום מקום. מה ניתן לעשות/לנסות? האם זה פשוט יעבור עם הזמן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה עובר! לא לדאוג
טל02/07/2010אני אמא לתינוקת שהייתה הכי צווחנית בעולם! כל נסיעה ברכב, הסתיימה על הידיים שלי ובד"כ מחוברת לציצי... בעגלת אמבטיה אין בכלל על מה לדבר!!! וכמובן שעוד הרבה בכי בין לבין... היום, ביתי בת 4 וחצי חודשים (שתהיה בריאה) והשתנתה מהקצה אל הקצה! קצת לפני ארבעה חודשים התחילה לקחת מוצץ, ההתעקשות השתלמה (עד אז אני הייתי המוצץ), בגיל 3 חודשים הסכימה לטייל בעגלה (אצלי היא ישנה רק על הבטן, אז רק באמבטיה היא הסכימה) , מאז שהסכימה לקחת מוצץ לפתע היא גם מוכנה לנסוע ברכב, פתאום שאני צריכה לחזור לעבודה, עכשיו היא מרשה לי לצאת מהבית אחרי שארבעה חודשים לא יצאנו לבד מהפחד מהנסיעות...
אני יכולה רק להגיד לך שהכל עובר וצריך הרבה סבלנות וזה משתלם!
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העידוד, אבל עם מוצץ היא
שרון03/07/2010ממזמן וזה לא משנה דבר. אנחנו יוצאים ל"נסיעות מבחן" ובעלי יושב אתה מאחורה וכלום לא עוזר, צורחת צרחות איימים. ממש מדכא כי בגלל זה אני לא זזה מהבית אתה... כבר התחלתי לחשוב שאולי הנסיעה עושה לה בחילה (כמו שיש מבוגרים שיש להם בחילה מנסיעה). איזה תסכול..
השאלה היא אם זה באמת ישתפר עם הגיל ואם להמשיך ולנסות.. ממש מוזר, כשהיתה ממש קטנה זה בכלל לא הפריע לה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)