איחור בהתפתחות בת 8 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור בהתפתחות בת 8 חודשים
    טוליפ
    04/11/2007

שלום רב.
    התינוקת שלי בת 8 חודשים.התהפכה מהבטן לגב רק מס' פעמים, וגם זה נראה לי בגלל חוסר שיווי
    משקל. ואילו מהגב לבטן רק פעם אחת, מה שנקרא בפוקס. מאז היא לא מתהפכת, היא לא זוחלת אפילו לא גחון, שהיא על הבטן היא רוב הזמן בתנוחת "אוירון", שהיא על הגב, ואני מניחה צעצועים
    בצד הגוף שלה היא אפילו לא מנסה להגיע אליהם, או להושיט את היד. כאילו היא מבינה שהם רחוקים
    ושאין טעם להתאמץ.שהיא על הידיים שלי ואני מגישה לה חפץ, היא לא מושיטה את היד, אבל למוצץ לדוגמא היא כן מושיטה את היד.האם הדברים לא מעניינים אותה? מוזר לי קצת
    נוסף על כך שהיא על הגב, וגם בזמן האוכל היא מסובבת את כפות הידיים סביב צירם, נראה כמו
    משהו לא רצוני. חוץ מזה היא תינוקת חייכנית, מודעת לסביבה, מגיבה לסובבים אותה.
    אבל מאוד מאוד שקטה, שזה משהו שגם מדאיג אותי.לא בוכה הרבה,לא בעייתית,אפילו שאני עושה לה אמבטייה היא לא משתוללת או חובטת במים, היא שוכבת בשקט בשקט בדפני.
    הייתי אצל רופאת הילדים ששללה מכל וכל היפוטוניה.ושלחה אותי לאיבחון בפיזיותרפיה, שמחר אני יקבע כבר תור.
    אשמח לשמוע את דעתך בנושא
    אני מאוד מאוד מודאגת )-:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לטוליפ

דבי גרוס דולב
    04/11/2007

ערב טוב
    אני אתחיל ואמר ,כמו תמיד, שדאגה היא רגש שלא תורם אלא מחליש. במקום זה כדאי להמשיך ולבדוק, לא לוותר על עשייה ואולי לנסות אפיקים אחרים.
    תנוחת אווירון מראה פעמים רבות על מתח שרירים גבוה אבל יחד עם זה חוסר תנועתיות שאת מתארת עלולה להצביע על טונוס נמוך..
    קשה לאבחן מקרה כזה מרחוק, בלי לראות. אני חייבת לציין שהסף שאנו רואים טונוס נמוך שונה מזה של הפזיוטרפיסטים- ז"א שפעמים רבות אנו, בשיטתינו, רואים טונוס נמוך במקומות שהפזיוטרפיה לא ראתה.
    מה שבטוח, שוב לפי הראייה שלנו, הוא שלכל דבר שתיארת יש סיבה ויש תרגילים שיכולים לתמוך.
    אשמח מאוד לעזור לכם אבל במקרה זה אוכל לעשות זאת רק בעזרת היכרות אישית, פגישת איבחון ומתן תרגילים ספציפים. אין ספק שמדובר בעיכוב בהתפתחות אבל אין גם ספק שישנה לכך סיבה ופתרון.
    אכבד גם אם תחליטי לבחור בסוג אחר של טיפול ובכל מקרה אם תרצי להתייעץ טלפונית או לקבוע איתנו אז אנחנו נמצאים בטלפון=052-8240914
    בברכ לילה טוב ושקט נפשי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו