אי עידוד ישיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי עידוד ישיבה
    מירב
    28/06/2010

שלום
    בהמשך לשאלה ששאלה יעל :
    איך הבת שלי שבכל הזדמנות מנסה לשבת ולעמוד ניתנת לשליטה על ידי
    נסיונות העמידה כאשר אני מחזיקה אותה תוך שאני ישובה
    נסיונות הישיבה סלקל ואמבט וגם כאשר היא עליי
    האם כל היום צריך להיראות כמו התאבקות ביני לבינה כאשר היא בת 8 ח' וכבר חזקה ?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי עידוד ישיבה

הוספת תגובה

• נסיונות התישבות

שירי קאשי
    29/06/2010

הי עדי,
    כמובן שאינך צריכה להיות בהאבקות כל היום עם הקטנטונת. צריך לנסות ולהפחית למינימום את המצבים בהם היא מנסה לשבת. בראש ובראשונה משטחים מוטים. אם את בבית, אין כל סיבה שהיא תהיה בסל קל או טרמפולינה אלא בשכיבה על משטח ישר על הרצפה. כשהיא עליך בחצי ישיבה, אם היא מתרוממת את יכולה לשחק איתה, להרים את האגן ולעשות "בומס" חזרה לישיבה. זה גם יעודד אותה להניח חזרה את הראש וגם יהיה מהנה עבורה. אם בכל זאת ממשיך מאבק אז עדיף להעביר אותה לתנוחה יותר מעורסלת, או בשכיבה עליך על הבטן או להעביר למשטח ישר. גם באמבטיה אפשר על ידי משחק עם הרגליים להפחית את התופעה.
    בסופו של דבר לא ניתן להעלים זאת לגמרי ומה שחשוב הוא להיות מודעים לכך שזה לא מומלץ ולנסות עד כמה שניתן לשנות את המצב כך שהיא פחות תוכל או תרצה לנסות להתרומם.

בברכה,
    שירי קאשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו