מותשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מותשת
    ט.
    05/11/2007

ילדתי פג בשבוע 32 היום הוא כמעא בן 5 חודשים וסובל מאי שקט בעייפות ממש כמו בגיל חודש, אני מותשת ונאלצת להרדימו על הידיים וגם זה אורך זמן רב עד שנכנס לשינה, איני יודעת מה לעשות, בבקשה נסה לעזור לי בעצה או לפחות הסבר מדוע זה כך?

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מותשת

הוספת תגובה

• תגובה למותשת

דבי גרוס דולב
    05/11/2007

אמא יקרה שלום
    גילו המתוקן של בנך הוא כ-3 חודשים ולכן חלק מתפקודיו תואמים לגיל זה, ובגיל 3 חודשים עדיין קשה להירדם לבד, עדיין יש צורך בהרבה תנועה. דבר נוסף, לידה שהתרחשה טרם זמנה עלולה לגרור איתה קשיים נוספים מעצם היותה מוקדמת. התינוק יצא לאוויר העולם לפני שכל המערכות הבשילו והוא עדיין משלים את הפער, עלייך להתייחס אליו כבעל צרכים מיוחדים בשלב זה של חייו.
    אני בכלל מאמינה שעלינו לענות על כל צרכיהם של התינוק בשלבים הראשונים של חייהם ועל אחת כמה וכמה תינוק שנולד טרם זמנו, כי לו קל לו...
    אנא זכרי שתקופה זו עוברת ושכרגע תפקידך לתת לבנך נקודת פתיחה הכי טובה, מכילה ועוטפת שאת רק יכולה, אני יודעת שזה מאוד קשה אבל בקושי שלנו אנחנו נותנים לילד שלנו את המיטב!
    נסי להיעזר במנשא, בקפיצה על כדור פזיו , בהרבה תנועה, מגע עמוק ומשחרר, בשימוש בקול שלך להרגעה ותמיד תמיד לזכור שזה זמני.
    מקווה שעזרתי במעט ואם יש לך עוד שאלות, את ממש מוזמנת.
    בברכת ימים טובים, דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו