סוגיה מפרכת - שלום לכל היועצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוגיה מפרכת - שלום לכל היועצות
    מירב
    30/06/2010

א. בתי בת 7 ח' בואכה 8 , משתעממת כמעט מכל דבר. עד כה ניתן היה להתמש באותן סדרות צעצועים. כיום כל סדרה (סדרה = זו שאינה בשטיפה) משעממת אותה לאחר זמן מועט.
    יש לה משחקים שלוחצין ויוצא מוסיקה ותנועת יצורים, יש לה כדורים, בובות , חפצי מטבח שאינם מזיקים ועוד.
    היכן הטעות שלי ?
    ב. האם יש לשטוף כל צעצוע שנפל פעם אחת על הרצפה (סוגית הסוגיות!)
    ג. שאלה שמטרידה אותי : איך מותר לשאת אותה על הידיים : ישובה, חצי ישובה - מהן למעשה תנוחות ההחזקה המזיקות אם בכלל.

מודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה למיטל

אורנה עטאר
    01/07/2010

מיטל שלום,
    לגבי הצעצועים - אולי היא חשופה לגירויי יתר ולכן משתעממת? רצוי לחשוף אותה כל פעם לגירוי אחד ואת כל השאר להרים משם.
    לגבי שטיפת צעצועים - על זה אני עוד לא שמעתי...למה את רוחצת את הצעצועים לעיתים כל כך דחופות? אני חושבת שלא צריך לרחוץ צעצועים אלא אם כן הם התלכלכו בצורה מזעזעת.

לגבי נשיאה בגיל הזה - כל עוד את נותנת לה תמיכה ואת מרגישה שהיא מאזנת את עצמה - את יכולה לבחור בכל תנוחה שנוחה לך. תנוחה של ישובה על המותן לא תזיק אם את תומכת בה וזה לא לאורך המון זמן/

בברכה,
    אורנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו