מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת בת חודשיעל01/07/2010
שלום לכן
יש לי תינוקת בת חודש ורציתי לשאול 2 דברים
1. מרבית היום היא ישנה - קמה לארוחות כל 3-4 שעות אבל נרדמת באמצע ההאכלה ונכנסת לשינה עמוקה שלא ניתן להעיר אותה. היא ערה בד"כ שעה וחצי בבוקר בערך ב 09:00 ועוד שעה וחצי לקראת 19:00 .אני משתדלת לשים אותה על הבטן בשעות המעטות בהן היא ערה וגם בשינה במהלך היום כשאני לידה- האם זה היא ישנה כל כך הרבה בעייתי להתפתחות שלה? האם צריך להעיר אותה בשביל להראות לה דברים?
2. בשעות בהן היא ערה היא מאוד רגועה ונינוחה- אפילו מרדימה את עצמה לבד עם המוצץ במיטה -אילו פעילויות ניתן לעשות איתה- אני מנסה לנצל כל דקה בה היא ערה ואשמח לשמוע פרט לשכיבה על הבטן מה עוד חשוב שתחווה בשעות הערות שלה. מאחר והיא מאוד רגועה אני לא מוצאת את עצמי מסתובבת איתה הרבה על הידיים אלא נמצאת איתה על משטח פעילות- על הגב או על הבטן. האם זה חשוב כן להיות איתה על הידיים בתנועה למרות שהיא לא דורשת את זה כרגע?
אשמח לתשובות שלכן
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה ליעל
דבי גרוס דולב01/07/2010הי יעל
נשמע שיש לך תינוקת רגועה ושלווה, נותרלךרק להינות ממנה. זה בסדר לישון שעות ארוכות בגיל זה וזהבסדר לא להיות בפעילות בזמן העירות. זה טוב וחשובל השכיב על הבטן בזמן העירות ולהרים גם על הידיים גם כשאין לכך דרישה ברורה.איןצורך להעיר ואין צורך בחוויות נוספות כרגע.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)