מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיטת הרדמותסמי04/07/2010
שלום רב,
אני מרדימה את בני (עוד מעט בן 6 חודשים) בשיטה הבאה ואשמח לחוות דעתכם..
כשמפגין סימני עייפות אני מרימה אותו ומעבירה אותו לחדר שינה שלו (מחשיכה חלקית). מניחה אותו במיטה ונשארת לידו- הוא בד"כ מסתובב מצד לצד ומשחק. אם בוכה אני ממתינה רגע (קצר יחסית..)ואם לא נרגע אז מרימה ומרגיעה אותו ושוב מחזירה למיטה..וכך עד שנרדם.
הבעיה היא שלעיתים בוכה וכשאני מרימה אותו מרגיש כאילו אני פוגעת לו בהרדמות או גורמת להגברת הבכי..יכול להיות??
מצד שני לא מתאים לי להשאיר אותו בוכה במיטה..
יש לציין שכשאני מנסה להשאיר אותו במיטה ולצאת מהחדר - לאחר כמה דקות הוא מתחיל לבכות
אשמח לחוות הדעת לגביי הדרך שאני מרדימה אותו שדומה לפי הבנתי ל"הרם הורד" של הלוחשת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לסמי
דבי גרוס דולב04/07/2010הי סמי
השיטה בה את משתמשת להרדמה נשמעת לי טובה ונכונה לגילו של בנך. יתכן וההרמה גורמת לרגע להגברת הבכי אבל אני מתארת לעצמי שגם אם הייתי משאירה אותו במיטה היה התינוק ממשיך לבכות.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)