שאלות שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות שינה
    שרון
    05/07/2010

בגיל של חודשיים וחצי כמה שעות בלילה יכול תינוק לישון, כלומר למה מתכוונים כשאומרים שהתינוק יכול לישון כל הלילה? אני מניחה שלא מתכוונים מ 7 בערב עד 7 בבוקר בלי לאכול?!

ושאלה נוספת- אני יודעת ששונה מתינוק לתינוק, אבל לרוב אם נשכיב תינוק לישון מאוחר ישכיב מאוחר יותר הוא גם יקום מאוחר יותר? קראתי שנשים רבות אומרות שזה לא משנה ושהתינוק שלהם המשיך לקום באותה השעה בדיוק, אז כבר אין טעם להשכיב מאוחר יותר..

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות שינה

הוספת תגובה

• שינה

שירי קאשי
    06/07/2010

הי שרון,
    כל מה שכתבת נכון. יש כאלו שאצלם זה עובד וכאלו שלא. יש תינוקות שישנים מגיל חודש מ-7 עד 7 ואילו אחרים קמים לעוד 3 ארוחות באצמע ובכלל הולכים לישון לילה רק ב11. כל האופציות מתקיימות והשונות גדולה. מנסיוני אני יכולה לומר שבודדים הם התינוקות שבאמת ישנים לילה כל כך ארוך בלי לקום בגיל זה. לרוב כשמדברים על שנת לילה בגיל זה מתכוונים לשינה רצופה של 5-7 שעות עם התעוררות לאוכל והמשך שינה. נכון שזה מאוד מעורר קנאה לשמוע על התינוק של השכנה שישן כל כך טוב, אבל חשוב לזכור שזה המיעוט ולא להתיאש. בהדרגה הלילות מתארכים.....

בברכה,
    שירי קאשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו