שאלות שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות שינה
    שרון
    05/07/2010

האם הגיוני שתינוקת בת חודשיים וחצי תהיה ערה רק 4-5 שעות ביום ויתר הזמן תישן?

בבוקר היא מתעוררת באזור 6-6 וחצי ואחרי שאנחנו עוטפים אותה כמו מומיה היא נרדמת שוב וישנה עד 7 וחצי בד"כ. האם אנחנו למעשה מאלצים אותה לישון והיא בעצם צריכה לקום ב 6 וחצי? או מה שאנחנו עושים תקין?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות שינה

הוספת תגובה

• ושאלה נוספת

שרון
    06/07/2010

אם היא ישנה במהלך היום זמן רב (היא יכולה למשל לישון שעתיים וחצי רצוף) האם להעיר אותה או שמא אם היא ישנה זה אומר שהיא צריכה את שעות השינה האלו ולתת לה לישון?
    אני נאוד מוטרדת מזה שאני מבינה שבגיל הזה (10 שבועות) תינוקות כבר אמורים להיות ערים כ 8 שעות ביום והיא ממש לא מגיעה לזה (לפעמים ערה 5-6 שעות, אבל יש ימים שגם רק 3-4 שעות)

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינה

שירי קאשי
    06/07/2010

הי שרון,
    מבחינת שעות השינה, זה בסדר גמור. קשה לי לומר האם כדאי או לא לגרום לה לישון יותר בבוקר. אני באופן אישי העדפתי לתת לילדי לסדר את שעות השינה שלהם לבד ואחרי התעוררות מוקדמת הם ישנו שוב שנת בוקר טובה. אין פה חוקים ברורים מה נכון ומה לא. כמובן שהשינה הנוספת בבוקר משפיעה על יתר שעות השינה במשך היום, וכן שנת הצהריים הארוכה אבל את צריכה לתת לאינטואיציה שלך להנחות אותך האם זה נכון עבור התינוקת שלך, האם היא ישנה טוב גם אחר כך, האם היא פעילה מספיק בשעות הערות וכדומה. לכל תינוק ולכל אמא מתאים סדר יום אחר.

בברכה,
    שירי קאשי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש המלצה על סנדל מסויים ?

אוריין
    06/07/2010

היי שירי,
    תודה רבה על תגובתך המהירה .
    אשמח לדעת אם יש לך המלצות על סדנל או חברה מסויימת שיכולים להתאים.
    וגם- האם כדאי לנעול לו את הסנדל כמה שיותרבמשך היום ? כלומר גם בגן וגם בבית או לאפשר גם זמן כשהוא יחף ?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שירי קאשי
    06/07/2010

הי אוריין,
    אם באמת יש צורך בתמיכה לקרסול, אז חשוב שהסנדל יהיה כזה שנותן את התמיכה. רצוי שהוא יהיה כמה שיותר קל משקל ועם סוליה גמישה. לרוב אני ממליצה בתחילת ההליכה על נעלי טרום הליכה שהם יותר כמו כפפה לרגל, אבל במקרה שלכם זה לא ייתן תמיכה מספקת לקרסול. אין חברה אחת שמומלצת, חשוב רק לבדוק את המשקל והגמישות של הנעל על מנת לצמצם את "ההפרעה" שלה לתהליך הטבעי של לימוד ההליכה.

בברכה,
    שירי קאשי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על סנדלים

אוריין
    06/07/2010

היי שירי,
    תודנה על תגובתך המהירה .
    אשמח לדעת אם יש לך המלצות על סנדל או חברה מסויימת של סנדלים שיתאימו למטרה זו.
    בנוסף- האם יש לנעול לו את הסנדלים כמה שיותר במהלך היום ? כלומר גם בגן וגם בבית או שכדאי גם לאפשר זמן פעילות שהוא יחף ?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו