מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 9 חודשיםשירה06/07/2010
שלום ביתי החלה להתהפך לשיני הכיוונים בגיל 6 חד' ו 3 שבועות הרופא איבחן טונוס מעט ירוד בחגורת הכתפיים אך לא התרגש יתר על המידה וגם בטיפת חלב שהיינו בגיל 7 חד' אמרו שהדביקה את הפער כלומר בגיל 7 חודשים סיימה את תהליך ההתהפכות היום היא בת 9 חודשים ועדין לא זוחלת מסתובבת בציר מתגלגלת שאני שמה לה חפץ והיא מושיטה ידיים אליו ולא מצליחה להגיע היא מתעצבנת שאני מושיבה אותה היא יושבת אך כמובן לא מתישבת לבד וגם לא מרימה את עצמה לעמידה האם זה עיכוב רציני מה אני יכולה כדי לעזור לה במצב כזה יש לציין שבמוטוריקה עדינה היא בסדר מוחאת כפיים מניחה ידיים על בקבוק ומחזיקה אותו משחקת המון עם הידיים בתקופה האחרונה מנופפת עם היד לשלום אמא מודאגת מה עלי לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ,תגובה לאמא מודאגת
דבי גרוס דולב06/07/2010הי אמא מודאגת
ביתך נמצאת בגיל בו נרצה לראות סימני זחילה,יתכן וביתך כבר ממש קרובה לזה והדבר יקרה בזמן הקרוב אבל יתכן גם והעיכוב בהתהפכויות ממשיך גם פה. לא ניתן לדעת ללא היכרות מה מונע מביתך לממש את שלב הזחילה אבל לאור העובדה שהיא כבר אובחנה בעבר הרי שכדאי לבחון לעומק גם עכשיו את התפתחותה של ביתך ולבדוק מה הגורם המפריע. בנוסף, הושבת תינוק לפני שלמד לשבת בעצמואיננה מומלצת ועלולה גם היא לגרוםלעיכוב בזחילה ולבעיות נוספות אחרות לכן אני ממליצה בשלב ראשון להמנע מהושבה ובנוסף לשקול אבחון בו תלמדי מה הגורם המעכב את התהפתחותה של ביתך וללמוד תרגילים.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)