רעידות ברגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעידות ברגליים
    אורית
    06/11/2007

התינוקת שלי בת חודש וחצי מאז שנולדה יש לה רעידות ברגליים יתר על המידה.
    נעשו בדיקות סוכר וסידן בביה"ח והבדיקות יצאו תקינות.
    הייתי אצל 2 רופאים שראו את הרעידות ואמרו שאין מה לדאוג לעת עתה ושזה יחלוף עד גיל חודשיים עד חצי שנה.
    מה שכן,הרעידות לא משתפרות ולא הוסבר לי ממה זה יכול לקרות(חוץ מבעיית סידן/סוכר)
    אולי על רקע נויירולוגי...
    זה מאד מאד מטריד אותי...

בנוסף שאלה לגבי יציאה.
    ביתי אינה מוציאה קקי בטיטול בכוחות עצמה, רק כאשר רני מחתלת אותה ופותחת את המדבקות של הטיטול ..זה מן סימן בשבילה להתחיל ללחוץ...ורק אז..היא מוציאה...(אוכלת סימילאק)ומתחילה לבכות כאילו מבהלה.בעיקר סובלת מעצירות..
    איך מרגילים אותה לעשות קקי בטיטול לבד??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעידות ברגליים

הוספת תגובה

• תגובה לאורית

דבי גרוס דולב
    06/11/2007

שלום אורית
    ראיתי ושמעתי על תינוקות עם רעידות ברגליים ותמיד רופאים הרגיעו ואמרו שיעבור מעצמו. אני לא יודעת ממה זה עלול לנבוע ובטח אין לי פתרון אחר, במקרים קיצוניים של אי שקט, גם אצל התינוק וגם אצל ההורים, אפשר לפנות לנאורולוג. רק כדי לשלול דברים שמפחידים אתכם.
    לי נראה שאכן אין ממה לחשוש.
    בקשר ליציאות- אני לא בטוחה שאפשר להרגיל תינוקות כה קטנה לעשות קקי בחיתול ואם זה לא מפריעה לה או לכם אז אולי לא כדאי לעשות משהו בעניין.
    לגבי העצירויות, כדאי להיעץ עם איש מקצוע ואולי לנסות פורמולה אחרת
    שיהיה הרבה בהצלחה בהכל
    דבי גרס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על ההתייחסות...

אורית
    08/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו