בת 7 חודשים וטרם החלה לזחול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 7 חודשים וטרם החלה לזחול
    יעל
    08/07/2010

שלום,

ביתי תהיה בת 7 חודשים בעוד מספר ימים והיא טרם החלה לזחול.
    היא מאוד פעילה. כשאני מניחה אותה על הגב היא מהר מאוד מתהפכת על הבטן. היא אוהבת להיות על הבטן. מגיל 5.5 חודשים היא מתהפכת לשני הצדדים.והיא אף נשענת על יד אחת ומרימה את ידה האחרת כדי לתפוס חפצים שמעליה. היא מסתובבת סביב צירה ולעיתים אף מצליחה למשוך קצת את גופה קדימה.
    אך לעיתים קרובות כשהיא על הבטן (בדרך כלל רוצה שארים אותה כי נמאס לה מהר) היא מרימה את שתי הידיים למעלה ונשענת על החזה.

קראתי שיש תינוקות בגילה שכבר זוחלים ואפילו מנסים לעמוד. אך אצלנו זה לא המקרה. היא לא מנסה לעמוד. היא מתעצבנת שהיא לא מצליחה לזחול ולהגיע לחפצים.י

לגבי ישיבה, היא אוהבת להתיישב אם זה בטרמפולינה או בעגלה, אך אני לא מעודדת את זה.
    רציתי לדעת האם התפתחותה של ביתי תקינה?האם יש עיכוב? האם כדי להיות עירנית לגבי שלב התפתחותי מסוים?

לתשובתכם המהירה אודה
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה ליעל

דבי גרוס דולב
    08/07/2010

הי יעל
    אני לא פגשתי תינוקות בני 7 חודשים שעומדים ועדיף שכך..
    ביתך ממש לא נמצאת בעיכוב התפתחותי ואין צורך לתרגל או לתת תשומת לב מיוחדת לנושא זה בגיל זה. באופן כללי נרצה לראות זחילה עד גיל 9-10 חודשים ואני בטוחה שביתך תזחל עד אז.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

יעל
    08/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו