זחילה ועמיה לתינוקת בת שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זחילה ועמיה לתינוקת בת שנה
    רונית אשטמקר
    11/07/2010

ביתי בת שנה עדיין לא זוחלת היא מתהפכת המון ואם אני מנפתה אותה עם משחק שהיא מאוד אוהבת היא מתגלגלת למשחק.היא עדיין לא עומדת ומחזיקה הרופא חושב שצריך לתת לה צאנס
    האם אני צריכה להרגע ולתת לה לעשות כל דבר בזמן שלה ?ומה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ישיבה בגיל 9 חודשים

רונית אשטמקר
    11/07/2010

שכחתי לציין שהיא יושבת כשמשיבים אותה בגיל9 חודשיים והיא תינוקת מאוד תוססת ושמחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זחילה

שירי קאשי
    11/07/2010

הי שירה,
    במקרה הזה דעתי שונה מדעתו של הרופא. כמי שמסתכלת על ההתפתחות דרך אבני הבניין של ההתפתחות לפי פלדנקרייז, הרי שלא רק שמדובר בעיכוב אלא גם בהתפתחות צורת התקדמות משובשת על ידי גלגולים. כאשר נוצרת תנועה משובשת זה בא לפצות על קושי מוטורי, אותו מנסה התינוק לעקוף ולכן הוא מפתח תנועה חדשה שאיננה תנועה נכונה על פי שלבי ההתפתחות הקבועים שמוטבעים באופן גנטי בכל אדם ואדם. מנקודת המבט שלי, אני כן ממליצה להתערב, לערוך אבחון ולהתאים תרגילים.

בברכה,
    שירי קאשי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו