יאוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יאוש
    ליאת
    06/11/2007

שלום רב,
    בני בן 3 חודשים. בתקופה האחרונה הוא לא מפסיק לבכות, אלא אם הוא נמצא על הידיים.הוא לא מסכים להישאר אפילו לשניה לא על הידיים. ניסינו בעצת אחרים להשאיר אותו לא על הידיים ולתת לו לבכות, אבל הוא לא מפסיק לבכות עד שהוא מגיע למצב של כמעט חנק. ראוי לציין כי כאשר מרימים אותו על הידיים אז הוא מפסיק לבכות. הוא גם לא מוכן לקחת מוצץ כדי להרגע. אני ממש מיואשת ולא יודעת מה לעשות. הימים שלי הפכו לסיוט, הוא פשוט כל היום או בוכה או על הידיים.
    מחכה לעצה בנרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יאוש

הוספת תגובה

• תגובה לליאת

דבי גרוס דולב
    07/11/2007

שלום ליאת
    האם מדובר בשינוי קיצוני? האם קודם היה רגוע?
    בכל מקרה צריך לשלול סיבות רפואיות ולהרגע.
    ישנן כל מיני תקופות שתינוקות עוברים וישנם כל הזמן שינויים. אני מאמינה שאנחנו, בתור הורים, צריכים לענות על צרכיהם של התינוקות שלנו ואם מה שהילד שלך צריך כרגע זה הרבה ידיים ותשומת לב, אז זה מה שהוא צריך וכדאי לתת לו את זה. הוא צעיר מכדי לנסות ו"לחנך" אותו, אולי הוא עובר קפיצת גדילה? ואולי הוא פשוט צריך כרגע הרבה תשומת לב והרבה חום ואהבה.
    אני ממליצה לענות לו על צרכיו ובמקביל להמשיך ולנסות מדי פעם גם לתת לו להיות לא על הידיים.
    נסי להשתמש במנשא והכי הרבה- נסי לקבל את התקופה הזו ואותו כמו שהם ולזכור שזוהי רק תקופה, שזה יעבור ושכרגע את נותנת לו את הטוב ביותר.
    שיהיו ימים טובים
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

ליאת
    07/11/2007

היי דבי,
    לא נראה לי שמדובר בבעיה רפואית (הייתי איתו לאחרונה אצל רופאה) ולא מדובר בגזים (הוא כמעט ולא סובל מגזים), ואכן זהו שינוי קיצוני- עד לפני כשלושה שבועות הוא ידע להעסיק את עצמו לבד, אפילו שעות. עכשיו הוא "דורש" להיות על הידיים כל הזמן ובמקרה הטוב, לשבת לידינו ושנשחק ונצחק איתו באיזושהי צורה. גם אני חושבת שצריך להעניק לו מה שהוא רוצה, אבל האם זה זמני? כי הרי ברור שלא נוכל להרים אותו 10 שעות ביום- אפילו זמן לאכול או להתפנות אני לא מוצאת. חשוב לי לדעת אם זה קורה לילדים נוספים וזה יחלוף...
    עוד חודש, ב"ה, אני מכניסה אותו למשפחתון- הגננת לא תוכל להרים אותו כל היום על הידיים, ואני לא רוצה שהוא יגיע למצב של בכי היסטרי כמו בבית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דבי גרוס דולב
    07/11/2007

הי ליאת
    כן, זה קורה לעוד ילדים וכן, זה עובר.
    לגבי הגן- פעמים רבות ילדים מתנהגים אחרת עם אנשים אחרים ובכל מקרה אנחנו לא יכולים לצפות מה יהיה בגן , אלא רק לקוות לטוב ושוב, לזכור שזה עובר..
    בהצלחה, דבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ליאת
    07/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי היתה את אותה הבעיה...

אורית
    12/11/2007

אגם אוהבת להיות הרבה בידיים והיתה בוכה כשלא היתה על הידיים..
    בעלי רכש נדנדה מאד נחמדה עם מובייל ומנורה מהרגע הראשון שהושבתי אותה בנדנדה
    הילדה החלה להירגע ולהינות מזה..

אני אציין שזה לא תחליף לידיים אבל בהחלט זה מוריד ממך מעט את העו..
    אנימשלבת לה ידיים+נדנדה+מנשא שרכשתי....

כדאי לנסות...בהצלחה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו