מה קרה לזחילה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה קרה לזחילה?
    חסוי
    12/07/2010

היי
    הבת שלי זוחלת הרבה זמן (כחודשיים) זחילת "קומנדו" ועכשיו היא כבר מרימה את עצמה לעמידה (בעזרת רהיטים שונים:ספה, שולחן, במיטה שלה.......). היא מרימה את עצמה על הברכיים אך לא זוחלת עליהם יותר מחצי "צעד" . היא זזה יפה שמאל וימין וגם ישר ואחור.....אבל היא לא זוחלת על 6!
    היא גם עוד לא יושבת לגמרי לבד כשהיא לבד היא מתנדנדת ולפעמים קצת נתקעת בתנוחה.
    מבחינה שכלית נראה לי שיש התקדמות - היא מבינה יותר; עושה כפיים כשמבקשים, נשיקה......מבינה "איפה" ומחפשת....יודעת כמובן מי זה אבא ואמא......
    אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה קרה לזחילה?

הוספת תגובה

• תגובה לאמא

דבי גרוס דולב
    12/07/2010

הי אמא
    יכולות להיות סיבות שונות לדילוג על זחילת 6 כשאחת העיקריות שבהן היא זקיפה גדולה בעמוד השדרה המקשה על זחילת 6 ועל התישבות אך מעודדת היעמדות מוקדמת (אף עלפי שלא ציינת מה גילה של ביתך). יתכן גם שביתך מבצעת שני שלבים במקביל- עמידה ותחילת זחילה. אני לא יכולה להגיד בוודאות מה הגורם אצלכם אבל אני ממליצה להיות עם יד על הדופק ולראות אם ההעימדות מתבססת ועדיין אין זחילת 6, במקרה כזה לשקול אבחון.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

חסוי
    13/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו