איך שמים את התינוק לישון על הצד?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך שמים את התינוק לישון על הצד?
    שרון
    14/07/2010

במהלך היום לבת שלי (3 חודשים) קשה מאוד להירדם. על הידיים נרדמת בסופר קלות אבל ברגע שמעבירים למקום אחר מתעוררת ולא נרדמת. חשבתי לנסות לשים אותה על הצד, שזה דומה לתנוחה שאני מחזיקה אותה עלי כשהיא ישנה, אבל לא ברור לי משהו- כשאני מחזיקה אותה יד אחת שלה מתחת לבית שחי שלי, אבל כשמשכיבים על הצד היא אמורה לשכב על אחת הידיים? נשמע לי מאוד לא נוח.. ואת הראש שמים בהגבהה על כרית?האם צריך לשים ממש על הצד או סתם טיפה להטות את הגוף עם מגבת מקופלת?
    כבר אין לי כוח להחזיק אותה עלי כל היום כשהיא ישנה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לשרון

דבי גרוס דולב
    15/07/2010

הי שרון
    בשכיבה על הצד התינוק שוכב כמו מבוגר ששוכב על הצד, יד אחת למטה ומופנת קדימה, אין עליה את משקל הגוף. את הראש לא מניחים בהגבהה על הכרית. אפשר להניח את התינוקת על הצד כשהיא שעונה על מגן הראש של המיטה ואפשר גם לתרגל שכיבה עצמאית על הצד(עדיף) ע"י טפיחות בצידי הגוף בעת שכיבה על הצד ,כך לומד הגוף להרפות ולהשאר על הצד.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו