כיצד לעודד תינוק בן חודשיים להרים ר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיצד לעודד תינוק בן חודשיים להרים ר
    מיטל
    15/07/2010

שלום,
    אני אמא לתינוק מקסים בן חודשיים וקצת שממאן להרים את הראש אלא אם אני מקרבת לו את הידים לתנוחה המאפשרת את הרמת הראש. גם כאשר הוא מרים את הראש זה לפרקי זמן קצרים (15 שניות לערך) יש לציין כי לפעמים הוא מרים את הראש לדקה או יותר מזה אך אני צריכה להיות ליידו ולוודא שהוא לא מתהפך על הגב או נח בחזרה על המשטח פעילות.
    איך אני יכולה לעודד אותו להרים את הראש באופן עצמאי מבלי שאצטרך לקרב לו את הידים אחת לשניה.
    מחכה לתשובה.
    תודה,
    מיטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה למיטל

דבי גרוס דולב
    15/07/2010

הי מיטל
    להלן מספר תרגילים:
    1.כדי לעודד קירוב ידיים לקו האמצע להרבות בהשכבות על הצד צוך הוספת טפיחות בצידי הגוף על מנת להשהות את התינוק שם.
    2. בשכיבה על הבטן ללחוץ כנגד הרצפה את הקושיים, ירכיים וטוסיק לכמה שניות. לחיצות אלה מעודדות התרוממות של פלג גוף עליון.
    3. לאורך צידי חוליות עמוד השדרה לתת מגע עמוק ואיטי של לחיצות(רק לצידי החוליות, לא עליהן). מגע זה מעודד התעוררות והפעלת עמוד השדרה לצורך הרמת הראש.
    4. בשכיבה על הבטן, לרכון מאחורי התינוק ,לקרב את המרפקים לרוחב הכתפיים ובעזרת הפה לתת מגע עמוק של נישוקים והדהודים בין השכמות.
    בהצלחה!
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו