בן 11 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 11 חודשים
    דפנה
    19/07/2010

שלום רב
    בהמשך לשאלה ששאלתי לפני כשבוע
    בני בן 11 חודשים זוחל זחילת גחון בצורה טובה מאוד נעמד על הברכים ומגיע למצב של על 6
    ומתנדנד אבל עדין לא זוחל על 6 ולא מתיישב לבד (לא מושיבה אותו אלה רק בעגלה או בזמן האכלה בסלקל) מפני שאני יודעת שזה צריך לבוא ממנו
    הייתי בטיפת חלב להתייעץ האם צריך לקחת אותו לפיזוטרפיה והם טענו שאין צורך ונתנו לי טייפ להלביש אותו במכנס ארוך מפני שיש תינוקות שברגע שהם על הברכיים בצורה ישירה זה מונע מהם
    השאלה היא הם זה נכון ואני צריכה לקנות לו מכנסי זחילה
    אודה על תשובה מהירה.
    תודה דפנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 11 חודשים

הוספת תגובה

• זחילה

שירי קאשי
    19/07/2010

הי דפנה,
    לרוב אני ממליצה דוקא להוריד מכנסיים בכדי לשפר את אחיזת הברך ברצפה וכן לאפשר לתינוק לחוש טוב יותר את המשטח עליו הוא נמצא. אם יש מצב מיוחד של רגישות יתר, שלא נעים או נוח לו עם הברכיים על הרצפה אז אני יכולה להבין את ההמלצה, אך זה נראה לי מצב חריג. לרוב דוקא חוסר הנעימות בגחון תורמת להרמת הגחון מהרצפה ולמעבר לשש. למשל אם שמים תינוק לזחול על דשא או משטח אחר שפחות נעים הוא ינסה להקטין את שטח המגע עם המשטח ועשוי לעבור לעמידת שש. זוהי דעתי, כמובן שיש גם דיעות אחרות. במקרה זה אין נזק בלנסות את שתי האפשרויות ולראות מה עובד אצלכם יותר טוב.

בברכה,
    שירי קאשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו