מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאגתמאיה19/07/2010
שלום, ביתי בת 9 חודשים, באחוזון 5. מלידה ינקה כיום כבר לא. בגיל 5 חודשים התחלתי להעביר אותה בהדרגה למוצקים ומאז ועד היום זה תהליך קשה. בדרך כלל היא מסכימה לאכול כמויות מאוד קטנות- כמה כפיות. אני מנסה להעשיר את התזונה שלה בשומנים כמו שקדיה, טחינה. היא ממש רק טועמת מהמאכלים, ניסיתי לתת לה את האוכל בטמפרטורות שונות במרקמים שונים. אני ניסיתי להאכילה, בעלי, חברות משפחה. אף אחד לא ממש מצליח. לאחר שגילינו שמטרנה חלבית עשתה לה פריחה עשינו לה בדיקת אלרגיות בשניידר והסתבר שהיא אלרגית לחלב. לאחרונה היא מסרבת כמעט לחלוטין לאכול. לקחתי אותה לרופא, עשו לה בדיקות דם. הרופאה אמר שהיא בסדר אבל אני מאוד בלחץ. חשוב לי לציין שלצערי ביתי חלתה ברוטה בעבר. בימים האחרונים היא לא אוכלת כמעט דבר. מפנה ראש לאוכל ועושה פרצוף של גועל. לעתים גם מקיאה. קבענו תור לדאטיטנית קלינית לילדים.
רציתי לדעת מה אתם ממליצים, אלו בדיקות לעשות, איך לגרום לה לאכול. למה היא נגעלת מאוכל ומקיאה. לאלו רופאים מומחים ללכת לייעוץ?
אני זקוקה לעזרה. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה למאיה
אורנה עטאר19/07/2010מאיה שלום,
אנא פני לפורום [a href='http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=269' id='link']תזונת תינוקות.[/a]
בברכה,
אורנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)