הליכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליכה
    אביטל
    20/07/2010

הי
    הבת שלי בת שנה וחודש, התחילה לעשות צעדים לפני כשלושה שבועות. כל פעם היא צועדת 3-4 צעדים ומאבדת שיווי משקל ונופלת על הטוסיק... הכי הרבה היה 8 צעדים...
    שאלתי היא האם זה בסדר והיא תלמד לבדה למצוא את שיווי המשקל או שאולי עלי לעזור לה בדרך כלשהי?
    אני שואלת כי מסביבי אני רואה שרוב הילדים לא מתעכבים כ"כ הרבה זמן בעניין הצעדים אלא מתחילים די מהר ללכת לאחר שעשו צעדים ראשונים.
    אציין רק שהיא נעמדה בגיל חצי שנה והתיישבה בצורה נכונה רק ב8.5 חודשים, אולי זה קשור?
    תודה ,
    אביטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליכה

הוספת תגובה

• תגובה לאביטל

דבי גרוס דולב
    20/07/2010

הי אביטל
    תחילה,ביתך לא נמצאת בעיכוב התפתחותי וזה בסדר גמור שאין עדיין הליכה בגיל זה.לוקח קצת זמן למצוא את שיווי המשקל עד להליכה רציפה. כדי לעבוד קצת על שיווי המשקל ניתן לתרגל עם התינוקת חוויות של תנועה במרחב, הנפות, גלגולים עדינים ותנועה על כדור פזיו. ההמשך יגיע מעצמו.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אביטל
    20/07/2010

למה הכוונה בהנפות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו