תינוק בן כמעט שלושה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן כמעט שלושה חודשים
    אמא מאושרת
    23/07/2010

שלום רב,
    יש לי שתי שאלות:
    1. לפעמים כשאני מחזיקה אותו בידיים והוא עושה תנועה אני שומעת/מרגישה קליק קטן. האם זה בסדר?
    2. דפוסי שינה: במשך היום מתי עדיף להשכיב אותו לישון: מתי שהוא מתחיל להראות סימנים ראשונים של עייפות(קצת נודניק,קיטורים...קצת חסר סבלנות) או עדיף להעסיק אותו שיתעייף טוב אז להרדים? כשאני מנסה להשכיב אותו לישון כשיש סימנם ראשוניים של עייפות אז הוא לא נרדם או שנרדם ויושן רבע שעה. מצד שני כשאני מעסיקה אותו עד שהוא עייף ממש אז הוא מדרדר לבכי חזק. איפה כאן "שביל הזהב"? איך לעסות את זה נכון?
    3. הצד החזק שלו הוא צד ימין וצד שמאל-פחות. למשל כשהוא יושן על הבטן תמיד הראש מסובב לצד ימין, גם כשהוא יושן על הגב הראש מסובב לצד ימין. מה לעשות?
    תודה מראש!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לאמא מאושרת

דבי גרוס דולב
    26/07/2010

הי אמא מאושרת
    1.אם את מתכוונת ל"קנקים" הרי שיש תינוקות שיש להם אותםואין לזה משמשעות מיוחדת שידועה לי.
    2.נושא ההרדמה הוא אינדיוידואלי ואין לגביו שאלה אחת נכונהחד משמעית. עם כל תינוק יש לנהוג לפי מה שנכון לו ולכן עלייך למצוא את שביל הזהב הנכון לכם ואת זמן ההרדמה הנכון לבנך.
    3. חשוב להרבות ולהשכיב את התינוק על צדדיו תוך דגש על הצד בו הוא מתקשה להשאר.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו