התפתחות תינוקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות תינוקת
    אלה
    09/11/2007

היי דבי,
    רציתי מאוד להתייעץ איתך בנוגע להתפתחות ביתי.
    ביתי בת שלושה חודשים, ניזונה מהנקה מלאה. אינה אוהבת כלל להיות על הבטן ואני בקושי מניחה אותה מכיון שהיא מתחילה לצרוח... לפיכך נראה לי שהיא איננה מתפתחת כפי שצריך.... היא עדיין לא מושיטה ידיים לחפצים וכל היום הידיים בתוך פיה...כך שהיא לא מתרכזת במה שמסביב.
    גם הואניברסיטה כבר אינה מעניינת אותה. אני דיי חוששת מכיון שנראה לי שילדה בגילה אמורה כן לעשות את הדברים הללו ולעשות מעט יותר מלהיות על הגב מול המשחקים או על היידים שלי.
    האם יש לך איזו עיצה שתוכל לעזור לי לגבי ההתפתחות של הילדה? אגב, אני מעסה אותה המון!
    לפעמים היא מעט מתוחה מידי, אבל לאחר מתיחות זה משתחרר.
    האם במצב שכזה ישנה אפשרות כי הילדה לא תתהפך?? לא תזחל?? או שבכל מצב זה יקרה רק באיחור רב.... מה דעתך?
    אשמח לקבל תשובה והכוונה. לגבי כל דבר שמיועד לגיל שלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפתחות תינוקת

הוספת תגובה

• תגובה לאלה

דבי גרוס דולב
    09/11/2007

ערב טוב אלה
    זה שביתך אינה שוכבת על הבטן זה בגלל שקשה לה, תינוקות אינם מוכנים לשכב על הבטן בד"כ בגלל קושי שנובע ממתח יתר בבית החזה או בגב. באתר זה תוכלי למצוא מאמר שלנו בנושא שיפור השכיבה על הבטן ,נסי את התרגילים שם.
    הכנסת הידיים לפה היא משהו טבעי לגיל זה ואיו למנוע את זה מתינוקות כי הם חשים ומכירים את העולם דרך הפה זה גם לא אמור לעכב את התפתחותם. על מנת להושיט ידיים נסי לגרות אותה הרבה עם צעצועים שיגעו בכפות ידיה.
    לא נשמע לי שיש משהו יוצא דופן בהתפתחות של ביתך אבל אם מןדאגת אולי כדאי לעשות לה איבחון.
    אני לא יודעת אם יש סיכוי שלא תתהפך או תזחל ואני גם לא יודעת למה בכלל לחשוב את זה בשלב כ"כ מוקדם.
    אני מקווה שעזרתי, אם לא את מוזמנת לחזור אלינו ור"צב גם מספר הטלפון שלנו למקרה שתרצי לקבוע איתנו מפגש אבחון פרטי
    בברכת שבת שלום
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט 052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו